Actualiteit

Magisch moment: goed eten is samen eten

20 december 2017 - 1 min. leestijd
Actualiteit

Winter series – historische speeches

De Queen of England was nog maar jong toen ze in 1957 haar allereerste kerstspeech gaf op de Britse televisie. Ze wil in haar speech het volk een hart onder de riem steken en oproepen tot moreel leiderschap. Hoe doet ze dat? Beerd maakte een magie-analyse, zodat jij de anatomie van magie nóg beter kan pakken én zelf kan inzetten.

20 december 2017 - 5 min. leestijd
Laad meer
Actualiteit

10 vragen voor magische kerstdiner-gesprekken

Sommigen verheugen zich op de gesprekken tijdens de kerstdiners, anderen krijgen het misschien wat benauwd bij het idee... In beide gevallen: daag jezelf uit om eens iets anders te proberen en stop een beetje magie in je kersttafel-discussies!

20 december 2017 - 4 min. leestijd
Laad meer

Magisch moment: de balans tussen het nu en de toekomst

16 november 2017 - 1 min. leestijd
Laad meer
Toekomst

Magie met Bas – toekomst

Speechfreak Bas neemt je elke maand mee op reis langs één van de 9 magie-elementen. Deze keer heeft hij het over de impact van toekomst in jouw verhalen. Durf jij in de toekomst te stappen om te vertellen wat jij daar ziet?

16 november 2017 - 5 min. leestijd
Laad meer
Toekomst

Go back to the future

In deze blog lees je hoe jij veel vaker in de schoenen van je beste trendwatcher kunt stappen: je eigen schoenen. Wil jij Back to the Future? Durf dan eens radicaal anders te denken en learn from the best.

15 november 2017 - 7 min. leestijd
Laad meer
Toekomst

Kickstart je brein!

Speech Republic coach Beerd vertelt waarom ons brein het ons soms zo lastig maakt om de toekomst écht voor te stellen. Niet getreurd: hij laat je ook zien hoe je je brein uit de ‘default’-modus haalt en toekomstgericht denken een kickstart geeft!

15 november 2017 - 5 min. leestijd
Laad meer
Actualiteit Conflict

Magisch moment: Stand your ground

31 oktober 2017 - 1 min. leestijd
Laad meer
Conflict

Magie met Bas – conflict

Speechfreak Bas neemt je elke maand mee op reis langs één van de 9 magie-elementen. Deze keer heeft hij het over de kracht van conflict – juist op het podium gaan we het vaak uit de weg, maar zonder de Wolf is het sprookje van Roodkapje heel saai!

13 oktober 2017 - 5 min. leestijd
Laad meer
Conflict

Ode to the protestor

Sommige mensen die in het verleden het conflict zijn aangegaan, worden nu helden genoemd: zonder hen zou de wereld er misschien heel anders uit hebben gezien. Laat je inspireren door deze dappere, doodnormale mensen – net als jij.

13 oktober 2017 - 6 min. leestijd
Laad meer

Magiemoment

Ontvang elke maand inspiratie voor magische communicatie in je mailbox.
We sturen alleen nuttige e-mails, beloofd!

Wij vinden spam ook vervelend en zullen niet meer dan één keer p.w. uitzenden.