Actualiteit

Speech Republic X Sports Speakers

19 september 2017 - 1 min. leestijd

Wat hebben deze topsporters - naast hun bewonderenswaardige doorzettingsvermogen - met elkaar gemeen?

Belofte

Magie met Bas – belofte

Speechfreak Bas neemt je elke maand mee op reis langs één van de 9 magie-elementen. Deze keer heeft hij het over de kracht van belofte – hoe zorg je nou dat wat jij belooft, ook echt als een cadeautje voelt voor jouw publiek?

06 september 2017 - 4 min. leestijd
Laad meer
Belofte

Eerlijk duurt het langst

Hoe eerlijk durf jij te zijn tegenover je klant? Een klant binnenhalen is één ding, maar je belofte nakomen is een tweede. En niets is zo rot als je belofte niet kunnen nakomen. Durf daarom ook af en toe 'nee' te verkopen.

06 september 2017 - 3 min. leestijd
Laad meer
Persoonlijk

A (not so) random act of kindness

Iedereen weet hoe fijn en aanmoedigend het voelt om een compliment te krijgen. Waarom geven we dat dan zo weinig aan anderen, zowel privé als zakelijk? Het is de hoogste tijd om je schroom opzij te zetten en je klant vaker te complimenteren!

06 september 2017 - 3 min. leestijd
Laad meer
Actualiteit

De verhalen die we onszelf vertellen: feit of fictie?

In onze levens doen wij allerlei ervaringen op die we opslaan als herinneringen. Vanuit die herinneringen bouwen we zelf verhaallijnen. We worden soms zo overtuigd van de absolute waarheid van die verhaallijnen dat ze ons in de weg kunnen gaan zitten.

30 augustus 2017 - 3 min. leestijd
Laad meer
Actualiteit

Summer Series IV – Jezelf zijn

Vanuit de hangmat, met de slippertjes in het zand, heeft wetenschapper én SR coach Beerd tijd om na te denken over wetenschappelijke feiten achter magische communicatie. Duik deze maand mee in de wetenschap van jezelf durven zijn, maar welke 'zelf' is dat?

30 augustus 2017 - 4 min. leestijd
Laad meer
Passie

Magie met Bas – passie

Speechfreak Bas neemt je elke maand mee op reis langs één van de 9 magie-elementen. Deze keer heeft hij het over de kracht van passie – en sterkere basis om jouw doelen te bereiken, bestaat simpelweg niet.

31 juli 2017 - 5 min. leestijd
Laad meer
Actualiteit

Summer Series III – Doelen stellen

Vanuit de hangmat, met de slippertjes in het zand, heeft wetenschapper én SR coach Beerd tijd om na te denken over wetenschappelijke feiten achter magische communicatie. Duik deze maand mee in de wetenschap van doelen stellen!

31 juli 2017 - 4 min. leestijd
Laad meer
Actualiteit

Dansen met draken

Dans vaker met jouw draken! Speech Republic coach Monique vertelt wat het voor jou kan betekenen als je actief met jouw uitdagingen, angsten en onzekerheden aan de slag gaat. Food for thought!

31 juli 2017 - 4 min. leestijd
Laad meer
Persoonlijk

Summer Series II – Wat is onvergetelijk?

Hoe kan het dat jouw vakantie in je geheugen gegrift staat, maar je jouw avondmaal van afgelopen donderdag haast niet voor de geest kunt halen? Lees in onze nieuwste zomerblog alles over vergeten én onvergetelijke verhalen.

26 juli 2017 - 4 min. leestijd
Laad meer

Magiemoment

Ontvang elke maand inspiratie voor magische communicatie in je mailbox.
We sturen alleen nuttige e-mails, beloofd!

Wij vinden spam ook vervelend en zullen niet meer dan één keer p.w. uitzenden.