Actualiteit

De kracht van details

17 oktober 2018 - 4 min. leestijd

'God is in the details,' zei architect Mies van der Rohe ooit. Creativiteit ligt verscholen in hoe jij details ziet en welke details voor jou belangrijk zijn. Leer hoe die details jouw impact radicaal kunnen vergroten

Passie

Doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg

Op het podium willen wij, 'normale' mensen, ons zo gewoon mogelijk gedragen om te laten zien dat we net zo zijn als ons publiek. Maar wat zou er gebeuren als jij, in die spotlight, vaker jouw ‘theatrale’ zelf meeneemt?

17 oktober 2018 - 4 min. leestijd
Laad meer
Actualiteit

Magisch moment: Verschil maken, kan op iedere leeftijd.

18 september 2018 - 1 min. leestijd
Laad meer
Belofte Ja!

In it to win it

Het geven van een pitch is één van de spannendste momenten als het gaat om presenteren. In deze blog lees je hoe belangrijk het is om niet jezelf, maar juist je klant in het achterhoofd te houden.

18 september 2018 - 3 min. leestijd
Laad meer

Raken met feiten

Neem feiten nooit voor lief: ze zijn één van de meest krachtige tools die jij tot je beschikking hebt. Geïnspireerd door een bezoek aan de Biennale Architectura delen we inspiratie hoe jij feit en beeld kunt laten samenwerken om een punt te maken.

18 september 2018 - 7 min. leestijd
Laad meer
Bewijs

Perspectief verandert alles

Hoe breng je nou een echte gedachteverandering teweeg bij jouw publiek? Aan de hand van een Indiase fabel én een TED talk vertellen we jou hoe jij je feiten nog beter kunt selecteren.

18 september 2018 - 5 min. leestijd
Laad meer
Actualiteit

Magisch moment: Everyone wants respect. Everyone needs respect.

20 augustus 2018 - 1 min. leestijd
Laad meer

Houd van hordes

Fakeholdermanagement bestaat ook. Het steekt weleens de kop op als de haast en de stress toeslaan, waardoor je niet altijd met je aandacht scherp bij die ander bent. Ga van je stakeholders houden!

20 augustus 2018 - 4 min. leestijd
Laad meer
Persoonlijk

Beyond the expectation

Wat is het probleem van een te grote focus op verwachtingsmanagement in zakelijke communicatie? Geïnspireerd door de liefde; een pleidooi voor minder managen en meer luisteren!

20 augustus 2018 - 5 min. leestijd
Laad meer
Toekomst

Een stap in de toekomst

Als het lastig is je stakeholders te overtuigen van het nut van je verandering of als je merkt dat er over de status quo veel discussie is, kan een stap in de toekomst zetten met je publiek uitkomst bieden.

20 augustus 2018 - 5 min. leestijd
Laad meer

Magiemoment

Ontvang elke maand inspiratie voor magische communicatie in je mailbox.
We sturen alleen nuttige e-mails, beloofd!

Wij vinden spam ook vervelend en zullen niet meer dan één keer p.w. uitzenden.