Magisch moment: embrace your weirdness

22 maart 2019 - 1 min. leestijd

'Being weird is a wonderful thing.'

It’s a crazy world out there. Be curious.

Raar zijn of erbij horen. Tot welk van de twee categorieën behoor jij? En belangrijker: past het bij wie je bent? Daag jezelf uit en ga de confrontatie aan. Monique ging je al voor in haar blog.

22 maart 2019 - 4 min. leestijd
Laad meer

Show them what crazy can do

Veel gekker moet het niet worden… Of wel? Als het aan Roisin ligt zeker wel! Want in al die gekkigheid ligt een schat aan potentie. Ben je klaar om het te ontdekken?

22 maart 2019 - 5 min. leestijd
Laad meer
Actualiteit

Magisch moment: de kunst van conflict

Wanneer public speaker Eric Thomas de aandacht van zijn high school-publiek verliest, laat hij het daar niet bij zitten. Wat er gebeurt? Hij verandert conflict in magie.

04 maart 2019 - 1 min. leestijd
Laad meer

De waarheid als medicijn

De waarheid spreken en horen wordt door iedereen gewaardeerd en is daarmee een hoogstaand ideaal in onze samenleving. Maar in hoeverre kan, en durf, jij hier zelf aan bij te dragen? Rik staat op voor de waarheid - hoe confronterend die ook mag zijn. Durf jij het aan? Duik dan snel in zijn blog.  

04 maart 2019 - 5 min. leestijd
Laad meer

Relativeren kan je leren

Als die innerlijke demonen er toch zijn, kun je ze net zo goed voor je laten werken. Jurko neemt je mee in de wondere wereld van jouw gedachten en hoe je die juist in een conflictsituatie voor of tegen je kan laten werken. Inspiratie gegarandeerd!

04 maart 2019 - 6 min. leestijd
Laad meer

5 vragen aan Jurko

Speech Republic is wat zij is door haar mensen. Daarom zetten we iedere maand een van onze teamleden in de digitale spotlight. Vandaag stellen we vijf vragen aan Jurko. Hij is Speech Republic coach én zanger.

26 februari 2019 - 4 min. leestijd
Laad meer
Actualiteit

#impactmaker

08 februari 2019 - 1 min. leestijd
Laad meer
Actualiteit

Magisch moment: een betoog vanuit het hart

Een break-up story die internationaal de gemoederen flink bezighoudt, is de Brexit-affaire. In een sterk gepolariseerd politiek landschap staat één man op die recht vanuit het hart spreekt, en dat zorgt voor magie.

24 januari 2019 - 1 min. leestijd
Laad meer
Contact

Het risico van oprechte connectie

‘Nergens is het risico – en de pay-off – van contact maken met een ander zo groot als in de liefde’. Roisin schreef een prachtige blog over contact én de pijn, kwetsbaarheid en moed die het soms vraagt.

24 januari 2019 - 6 min. leestijd
Laad meer

Magiemoment

Ontvang elke maand inspiratie voor magische communicatie in je mailbox.
We sturen alleen nuttige e-mails, beloofd!

Wij vinden spam ook vervelend en zullen niet meer dan één keer p.w. uitzenden.