Bewijs Toekomst Conflict

Winter series – historische speeches

Eén van de meest beroemde speeches over moed en persoonlijke strijd is 'The Man in the Arena'. Uitgesproken door Teddy Roosevelt op 23 april 1910 in Parijs. Beerd maakte een magie-analyse, zodat jij die magie de volgende keer zelf ook kan inzetten.

19 januari 2018 - 8 min. leestijd
Actualiteit Conflict

Magisch moment: Stand your ground

31 oktober 2017 - 1 min. leestijd
Conflict

Magie met Bas – conflict

Speechfreak Bas neemt je elke maand mee op reis langs één van de 9 magie-elementen. Deze keer heeft hij het over de kracht van conflict – juist op het podium gaan we het vaak uit de weg, maar zonder de Wolf is het sprookje van Roodkapje heel saai!

13 oktober 2017 - 5 min. leestijd
Conflict

Ode to the protestor

Sommige mensen die in het verleden het conflict zijn aangegaan, worden nu helden genoemd: zonder hen zou de wereld er misschien heel anders uit hebben gezien. Laat je inspireren door deze dappere, doodnormale mensen – net als jij.

13 oktober 2017 - 6 min. leestijd
Conflict

Jouw irritatie als inspiratie

Als spreker kan het je heel wat opleveren om gevoelens van conflict te uiten op het podium. Als jij jouw irritatie namelijk dieper onderzoekt, word je snel duidelijk wat jou te doen staat en kun je die irritatie omzetten in een voorwaartse beweging.

13 oktober 2017 - 4 min. leestijd
Conflict Passie Actie

Drie manieren om magie te creëren

Echte magie is dichterbij dan je denkt. Stap in de schoenen van deze TED sprekers en maak via hen kennis met drie magie-elementen die jou helpen écht het verschil te maken!

02 maart 2017 - 3 min. leestijd
Conflict Passie

De magische kracht van boosheid

Niemand houdt ervan om boos te zijn – vooral niet op het podium. Toch zie je de boosheid tijdens deze verkiezingen regelmatig voorbij komen. Wat als jij magie kunt creëren door die enorme power van boosheid in te zetten?

29 september 2016 - 3 min. leestijd
Conflict

Conflict levert iets op!

Bij Speech Republic hebben we het begrip ‘conflict’ al een lange tijd onderzocht. Het is zelfs één van de negen magie-wetten die ervoor zorgen dat jouw communicatie magisch kan worden. Hoe kan dat dan? Een conflict is toch iets negatiefs?

18 september 2015 - 3 min. leestijd

Magiemoment

Ontvang elke maand inspiratie voor magische communicatie in je mailbox.
We sturen alleen nuttige e-mails, beloofd!

Wij vinden spam ook vervelend en zullen niet meer dan één keer p.w. uitzenden.