Contact

Het risico van oprechte connectie

‘Nergens is het risico – en de pay-off – van contact maken met een ander zo groot als in de liefde’. Roisin schreef een prachtige blog over contact én de pijn, kwetsbaarheid en moed die het soms vraagt.

24 januari 2019 - 6 min. leestijd
Contact

De (her)definiëring van echt contact

Digitalisering is killing voor de manier waarop we van mens tot mens communiceren. Alles gaat tegenwoordig via een scherm. Moeten we ons hiertegen verzetten of is dit gewoon the way to go? Monique neemt je mee in haar gedachtenwereld.

24 januari 2019 - 4 min. leestijd
Actualiteit Contact

Summer Series – The Science of Magic I

Vanuit de hangmat, met de slippertjes in het zand, heeft wetenschapper én SR coach Beerd tijd om na te denken over wetenschappelijke feiten achter magische communicatie. Deze keer gaat het over het managen van jouw eigen emoties op de werkvloer.

29 juni 2017 - 5 min. leestijd
Contact

It’s a kind of magic!

Wat kun je leren van jouw communicatiemomenten buiten werktijd? Speech Republic coach Roisin legt uit hoe het maken van contact jou helpt om volledig in het nu te zijn en uit ieder moment zoveel mogelijk magie uit te halen.

29 juni 2017 - 4 min. leestijd
Contact

Magie met Bas – contact

Speechfreak Bas neemt je de komende tijd mee op reis langs de negen magie-elementen. Vandaag heeft hij het over contact – de basis van ieder magisch verhaal. 

02 maart 2017 - 3 min. leestijd
Persoonlijk Contact

De Mythes rond het Podium: mythe 2

Eén beeld zegt meer dan 1000 woorden. Vandaag bespreekt Speech Republic coach Monique de essentiële aantrekkingskracht van beeld en haalt daarbij een achterhaalde mythe onderuit.

24 oktober 2016 - 3 min. leestijd
Contact

I feel your pain

Wanneer voelde jij je voor het laatst écht begrepen? Was dat door je baas, je partner, je vriendin of misschien wel je kapper? Wat gebeurde er op dat moment? Wat zorgde er precies voor, dat je je begrepen voelde?

04 maart 2016 - 5 min. leestijd
Contact

Weg met de kennisvloek

‘De wereld om ons heen verandert in een hoog tempo. Daarom is het essentieel dat wij blijven innoveren. 2016 wordt het jaar waarin wij de klant écht centraal gaan stellen.’

Zou dit een zin kunnen zijn uit jouw bedrijfsplan? Dan wil je deze blog lezen!

21 februari 2016 - 4 min. leestijd
Contact

Jurko zegt iets tegen jou

Elke maand deelt één van de Speech Republic Coaches zijn “insider” kennis met jullie. Deze week bijt Jurko van Veenendaal het spits af. Jurko bracht als zanger en acteur bijna tien jaar door op internationale theaterpodia en hij past zijn skills nu toe als Speech Republic Coach.

01 december 2015 - 2 min. leestijd
Contact

Contact is de sleutel

We kunnen niet zonder contact en verbinding. Maar hoe gaat dat op de werkvloer, tijdens gesprekken en presentaties?

18 september 2015 - 4 min. leestijd

Magiemoment

Ontvang elke maand inspiratie voor magische communicatie in je mailbox.
We sturen alleen nuttige e-mails, beloofd!

Wij vinden spam ook vervelend en zullen niet meer dan één keer p.w. uitzenden.