Toekomst

Een stap in de toekomst

Als het lastig is je stakeholders te overtuigen van het nut van je verandering of als je merkt dat er over de status quo veel discussie is, kan een stap in de toekomst zetten met je publiek uitkomst bieden.

20 augustus 2018 - 5 min. leestijd
Toekomst

Het dienstbare podium

De Oude Grieken gebruikten het podium als krachtig middel om mensen te laten nadenken over bepaalde onderwerpen. Hun tragedies beïnvloedden vele meningen. Maar hoe? Beerd neemt je mee in de Griekse gebruiken op het podium.

28 mei 2018 - 3 min. leestijd
Bewijs Toekomst Conflict

Winter series – historische speeches

Eén van de meest beroemde speeches over moed en persoonlijke strijd is 'The Man in the Arena'. Uitgesproken door Teddy Roosevelt op 23 april 1910 in Parijs. Beerd maakte een magie-analyse, zodat jij die magie de volgende keer zelf ook kan inzetten.

19 januari 2018 - 8 min. leestijd
Toekomst

Go back to the future

In deze blog lees je hoe jij veel vaker in de schoenen van je beste trendwatcher kunt stappen: je eigen schoenen. Wil jij Back to the Future? Durf dan eens radicaal anders te denken en learn from the best.

15 november 2017 - 7 min. leestijd
Toekomst

Kickstart je brein!

Speech Republic coach Beerd vertelt waarom ons brein het ons soms zo lastig maakt om de toekomst écht voor te stellen. Niet getreurd: hij laat je ook zien hoe je je brein uit de ‘default’-modus haalt en toekomstgericht denken een kickstart geeft!

15 november 2017 - 5 min. leestijd
Toekomst

Magisch moment: De toekomstdroom

28 september 2017 - 1 min. leestijd
Actualiteit Toekomst

Wat zijn jouw intenties voor 2017?

Goede voornemens halen het positieve in je naar boven en laten je nadenken over de kansen in het nieuwe jaar. Speech Republic coach Jurko vertelt hoe je jouw goede voornemens nu eens echt kunt gaan waarmaken.

29 december 2016 - 3 min. leestijd

Magiemoment

Ontvang elke maand inspiratie voor magische communicatie in je mailbox.
We sturen alleen nuttige e-mails, beloofd!

Wij vinden spam ook vervelend en zullen niet meer dan één keer p.w. uitzenden.