Onze magische methode

Bij ons ga je altijd op zoek naar magie. Magie ontstaat als de energie verandert door iets wat jij zegt of schrijft. Het is een moment waarin jij – of jouw bedrijf – het verschil maakt. Dat magische moment is heel bijzonder om te ervaren. Wij geloven dat iedereen in staat is om magie te creëren.

Wij gebruiken een simpele formule voor magie: ik zeg iets tegen jou. Je vergroot de kans op magie in je communicatie door meer ik, meer iets en meer jou aan jouw verhaal toe te voegen:

  • Meer ik: Laat je meest krachtige zelf zien, ook al is dat soms spannend.
  • Meer iets: Durf te zeggen wat jij écht wilt zeggen, ook bij tegengas.
  • Meer jou: Inspireer anderen om in actie te komen. Toon echt leiderschap.

Magie

Het moment waarop je weet: dit verhaal maakt het verschil! We gunnen het jou om eindeloos veel magie te ervaren in je leven.

Jou
Actie
Ja!
Belofte
Ik
Passie
Persoonlijk
Contact
lets
Toekomst
Bewijs
Conflict

Onze aanpak

Onze unieke methode zit verweven in onze trainingsaanpak. Onze aanpak onderscheidt zich van andere trainingen, omdat:

  • We focussen op jouw kracht en de verborgen capaciteiten die jou nog krachtiger kunnen maken. We gaan op zoek naar die momenten waarop jij plezier hebt en vanuit jouw unieke power communiceert.
  • We geloven niet in trucjes. Het maakt ons niet uit wat je met je handen doet of hoe hoog of hoe laag je stem ‘moet’ klinken.
  • Alle trainingen zijn 100% camera- en trainingsacteur vrij. We zorgen ervoor dat jij je bezig houdt met waar het écht om draait: impact hebben op je publiek.
  • Tijdens trainingen sta je op het podium, want het podium is de uitvergrote situatie van de werkelijkheid. Het is daardoor een vliegwiel voor jouw ontwikkeling.
  • Je krijgt uitdagende oefeningen die inzicht bieden in jouw (verborgen) capaciteiten. Je doet een persoonlijk onderzoek en ontdekt zo wat het beste werkt voor jou.
  • Je staat veel zelf in de spotlights, dat betekent: weinig abstracte theorielessen van de trainer en veel zélf ervaren en ontdekken op het podium.

Magiemoment

Ontvang elke maand inspiratie voor magische communicatie in je mailbox.
We sturen alleen nuttige e-mails, beloofd!

Wij vinden spam ook vervelend en zullen niet meer dan één keer p.w. uitzenden.