Over Speech Republic

De chefs in de Speech Republic ‘keuken’ zijn zonder twijfel een eclectische verzameling persoonlijkheden te noemen. Iedereen heeft een bijzondere achtergrond; van theater tot politicologie en American Studies. Samen zijn wij constant aan het experimenteren met nieuwe recepten voor magie in communicatie. Maak hier alvast kennis met de mensen achter Speech Republic. Ben je nieuwsgierig geworden? Vragen staat vrij.

Het team

Maartje van Bavel

Bas Mouton

Jurko van Veenendaal

Roisin van Ravenhorst

Beerd Beukenhorst

Marle Smit

Rik Rottier

Saar Weber

Stefanie Ruijter

Bianca Otten

Renske Driesten

Monique Baidjnath-Badloe

Natascha Jacobsz

Maartje van Bavel

Speech Republic coach - The Powerbroker

De wereld verandert, maar dat gaat niet vanzelf. Die veranderingen worden ingezet door mensen die een visie of idee hebben en het lef hebben om die te verkondigen. Tegen de stroom in durven gaan en het echt anders durven doen: niets is zo spannend en niets is zo krachtig. En het gave is; ik zie elke dag hier bij Speech Republic dat iedereen die power in zich heeft. De kracht om de wereld te veranderen naar hun idealen, daar doe ik het voor.

Bas Mouton

Speech Republic coach- The Speechfreak

Speech Republic staat voor mensen en organisaties die het verschil willen maken. Niet zomaar achter de massa aanlopen, maar écht blijvende verandering voor elkaar krijgen. Echte impact. Of we nu met politici werken die een heel land kunnen beïnvloeden, of een teamleider die zijn team in beweging wil brengen. Daarom ben ik Speech Republic ooit begonnen; om dat vuur verder aan te wakkeren. Omdat ik geloof dat dit beter is voor de wereld en voor de dappere individuen die het proberen.

Jurko van Veenendaal

Speech Republic coach - The Nightingale

Echte magie betekent voor mij contact: contact met jezelf, met je boodschap en met je publiek. Als zanger weet ik dat het podium bij uitstek een plek is om die magie te ervaren, en om dat contact vol aan te gaan. Het maakt niet uit wat je wil overbrengen: een product, jezelf of belangrijke jaarcijfers en onderzoeksresultaten – jij bent in staat om magie te brengen op dat podium. Mits je bereid bent om écht vanuit je passie te spreken. Daar breng ik je graag dichterbij.

Roisin van Ravenhorst

Speech Republic coach - The American

Ik houd zo van mijn vak, omdat ik de wereld elke dag weer even door nieuwe ogen mag bekijken; namelijk door de ogen van mijn klanten. Het zijn de inkijkjes in al die beautiful minds – in al hun werelden, inzichten, en gekkigheden – die hun verhalen én dit werk magisch maken. Ik zie het als mijn taak als coach to stretch those minds. Want iedereen is een potentiële visionair en een ware inspirator. En de eerste die dat moet gaan geloven, ben jij.

Meer weten? Neem direct contact met ons op om een training te volgen!

Contact opnemen

Beerd Beukenhorst

Speech Republic coach - The (Mad) Scientist

Woorden doen ertoe. Uitstraling is zichtbaar. Echtheid ziet iedereen en een verhaal kan een wervelstorm veroorzaken. Het is magisch om te merken hoe mensen met woorden werelden kunnen bouwen en ideeën tot leven kunnen brengen. Het is fantastisch om te mogen werken met die soms zachte, soms overdonderende kracht en mensen erdoor te zien groeien.

Marle Smit

Speech Republic coach – The Polyglot

Mijn liefde voor taal en tomeloze nieuwsgierigheid naar wat mensen drijft, komen samen in verhalen. Jouw verhalen! Ik geloof dat verhalen verbinding tussen mensen kunnen creëren. Zo ontstaat meer begrip voor elkaar en dan komt er ruimte voor verandering, op de werkvloer of daarbuiten. Belangrijk hierbij is dat jij de taal van je publiek spreekt en hen van daaruit in hoofd én hart weet te raken. Wat mijn werk zo leuk maakt is dat ik samen met jou mag onderzoeken hoe jij die vertaalslag kunt maken…op een manier die helemaal bij jou past!

Rik Rottier

Speech Republic coach - The Stand-up Comedian

Van kinds af aan ben ik gefascineerd door cabaretiers en inspirerende sprekers die mij meenemen naar nieuwe werelden. Dat wilde ik ook kunnen en zodoende ben ik rechten en bedrijfswetenschappen gaan studeren. Vanuit mijn ervaring als stand up comedian weet ik dat jij jouw publiek pas echt kan raken als je ze meeneemt in jouw wereldbeeld. Iedereen heeft een unieke kijk op de wereld en dat eigenzinnige geluid wordt te weinig verspreid en gehoord. Ik breng jou graag dichterbij je eigen sound waarmee jij mensen kan activeren en inspireren!

Saar Weber

Speech Republic Consultant - The Behaviourist

Ik ben altijd al geboeid en betrokken geweest bij de groei en ontwikkeling van mensen. In het bedrijfsleven, op individuele basis en nu door middel van My Personal Corporate Story! Hierin dagen wij medewerkers uit om de strategie van de organisatie persoonlijk relevant te maken. Het is geweldig te zien hoeveel enthousiasme en energie vrijkomt als mensen weer connecten met hun eigen toegevoegde waarde en ambities. Hierdoor wordt duidelijk hoe ze een bijdrage kunnen/ willen leveren aan het gezamenlijke doel.. ieder op zijn eigen wijze.

Meer weten? Neem direct contact met ons op om een training te volgen!

Contact opnemen

Stefanie Ruijter

Speech Republic coach - The Psychologist

Ik ben dól op mensen, op verhalen, op emoties, op tegenslagen, op overwinningen, op dromen, op visies en op avonturen. Tijdens mijn werk als forensisch psycholoog in een high security prison heb ik geleerd, dat ieder van ons een uniek verhaal te vertellen heeft: No matter what you did, there is always a story behind the story! Voor mij is er geen mooiere uitdaging dan tijdens een training op zoek te gaan naar de kwaliteiten die ieder van ons, soms verborgen onder een laagje stof of verscholen achter een deur, in zich heeft. De energie, de puurheid en de passie die ontstaan zodra deze kwaliteiten er helemaal mogen zijn, daar doe ik het voor, dat is voor mij Magie en dat gun ik iedereen!

Bianca Otten

Office manager - The Smile

Ik ben ervan overtuigd dat een goede training ook inhoudt dat iedereen zich welkom voelt en alle zorgen uit handen worden genomen. Van planning tot facturatie en alles wat qua organisatie daartussenin zit. En dat is precies wat ik doe en waar Speech Republic en ik voor staan: welkom, warmte, ontzorgen en magie.

Renske Driesten

Speech Republic coach – Artificial Intelligencist

Mensen zijn op hun mooist als ze zichzelf zijn. Mijn fascinatie voor het pure maakt dat ik altijd op zoek blijf naar wie jij bent. Een verhaal krijgt verdieping als de spreker zichzelf is en de kans om het publiek te raken vergroot. Door mijn achtergrond in Neuropsychologie en Artificial Intelligence weet ik dat ratio en emotie hand in hand gaan. Hetzelfde geldt voor magische communicatie. Samen met jou onderzoek ik hoe jij jouw verhaal voor jouw publiek op zo’n manier kunt vertellen dat jouw publiek in beweging komt. Zodat jij dat verschil kunt maken waarvoor jij op het podium staat!

Monique Baidjnath-Badloe

Speech Republic coach – The Interviewer

Woorden hebben impact, bedoeld of onbedoeld kunnen ze een wereld van verschil maken. Zoals een mantra het gesproken woord kan bekrachtigen, ben je zelf in staat om jouw communicatie te laden en impact te geven. Door te spreken en door te luisteren.
Magische communicatie gaat voor mij om het hebben van een mindset, waarbij je jouw volledige scala aan kwaliteiten in dienst stelt van jouw verhaal en publiek. Het is het moment waarop je jezelf overgeeft aan de energie die het resultaat is van jouw woorden. En daar volledig op vertrouwd. Het is geen trucje, het is Empowerment: Het optimaliseren van jouw unieke kwaliteiten.
Voor mij is het een waar voorrecht om mensen te begeleiden in de zoektocht naar die innerlijke potentie.

Meer weten? Neem direct contact met ons op om een training te volgen!

Contact opnemen

Natascha Jacobsz

Speech Republic coach – CNBC Anchor

Als een Zuid-Afrikaan, die opgegroeid in een multiculturele omgeving, ben ik altijd gefascineerd geweest door mensen en hun verhalen. Sterker nog, toen ik de wereld begon te reizen als journalist en anchor voor CNBC Africa. Hoe meer ik reisde ... hoe meer ik betrokken raakte bij mensen, zowel in de studio als in het veld, des te meer ervoer ik de universaliteit van de menselijke conditie en daarmee de behoefte om contact te maken met anderen. Als een Speech Republic Coach geloof ik dat het delen van verhalen, ongeacht het type podium, een manier is om die verbinding te smeden - om jezelf te verbinden met de wereld van je publiek, ongeacht taal, cultuur of geografie.

Vacatures

Ons boek

Het boek vol met inspiratie voor de verhalen waarmee jij het verschil wil maken.

Koop het boek

Onze tool

Gebruik onze tool voor magie in al jouw communicatie – van winnende pitches tot ultieme liefdesbrieven.

Gebruik de tool

Magiemoment

Ontvang elke maand inspiratie voor magische communicatie in je mailbox.
We sturen alleen nuttige e-mails, beloofd!

Wij vinden spam ook vervelend en zullen niet meer dan één keer p.w. uitzenden.