Trainen in tijden
van Corona

Het ‘nieuwe normaal’ en jouw training

De Corona crisis heeft ons dagelijkse leven op alle fronten veranderd. Ook voor de trainingen die wij geven, heeft dit gevolgen. Wij baseren onze maatregelen op de richtlijnen van het RIVM. Lees op deze pagina wat dit concreet betekent voor onze trainingen.

Meest gestelde vragen

Gaat mijn training nog door?

Ja, jouw reeds ingeplande training gaat door! Bij Speech Republic hebben we jouw en onze gezondheid voorop staan. Daarom is ons trainingstheater ingericht volgens de RIVM-maatregelen. Zo ben je nog steeds meer dan welkom in onze mooie trainingsruimtes waarin jij kan werken aan jouw impactvolle verhaal. Ook online ben je welkom voor de training.

Mijn werkgever raadt het volgen van een training in deze periode af. Is er een alternatief?

Jazeker. Vanuit verschillende werkgevers gelden er verschillende bedrijfspolicies rondom corona. Zo kan het zijn dat je 100% thuis moet werken of geen afspraken mag maken buiten je eigen kantoor. Daarom bieden wij jouw training ook online aan of kunnen wij naar jouw kantoor komen om de training te geven. Bel ons altijd om jouw specifieke situatie te bespreken en dan vinden we een passende oplossing.

Welke maatregelen worden er vanuit Speech Republic getroffen om trainingen verantwoord en veilig te laten plaatsvinden?

We hebben een protocol voor onze klanten en een protocol voor onze medewerkers. Je zal een paar dagen voor je training geïnformeerd worden over wat je van ons kan verwachten voor, tijdens en na de training én wat wij van jou verwachten. Zo zijn alle stoelen in ons pand op gepaste afstand gezet, hebben we onze ruimtes voorzien van desinfect zodat iedereen zijn handen goed en vaak kan wassen en worden onze ruimtes altijd voor en na de training grondig gereinigd.

Tot wanneer kan ik mijn training nog afzeggen?

Je kan bij ons je training, zoals altijd, kosteloos annuleren tot 5 werkdagen voor je training. Daarna brengen we 50% annuleringskosten in rekening, ook als je ziek bent. Als je symptomen van corona hebt, zullen we de training online laten doorgaan.

Hoe zien de online trainingen er precies uit en zijn deze van dezelfde kwaliteit als de reguliere trainingen?

Bij de online trainingen volgen wij dezelfde magische trainingsfilosofie als bij onze reguliere trainingen. Dat betekent: veel experimenteren, zelf ervaren en weinig uitgebreide theoretische verhalen van je trainer. Jij zit constant in de spotlight en wint daarom enorm veel aan kracht. Ondanks dat wij de voorkeur geven aan reguliere trainingen, worden onze online trainingen door onze klanten zeer goed gewaardeerd. Zoals altijd geven wij onze tevredenheidsgarantie, dus ook voor online sessies. Als je niet 100% tevreden bent, sturen we je geen factuur.

Kan ik ook met een groep een online training volgen?

Jazeker! Als iedereen beschikt over een goede, rustige werkplek en een internetverbinding kan dat. Sterker nog, we hebben al veel online groepstrainingen met groot succes en tevredenheid gegeven. Samen stemmen we af van welke videocall-applicatie we gebruik gaan maken die past binnen jullie bedrijfspolicy om jullie vervolgens mee te nemen in een onvergetelijke training.

Kan ik het volgen van een training niet beter uitstellen tot de Corona crisis is overgewaaid?

We weten natuurlijk niet hoe de toekomst zich zal ontwikkelen. De maatregelen kunnen nog meer dan een jaar van kracht zijn. Van uitstel komt vaak afstel. Daarom adviseren we om de training door te laten gaan en juist in deze periode tijd te maken en te investeren in de ontwikkeling van jezelf en jouw communicatiekracht. Natuurlijk is de keuze geheel aan jou en kun je jouw training tot 5 werkdagen voor de training kosteloos annuleren.

Mag ik mijn communicatieadviseur meenemen naar de training?

Als deze vraag relevant voor je is, mag je je gelukkig prijzen: wat een luxe! We willen jou de grote toegevoegde waarde van een communicatieadviseur natuurlijk niet ontnemen. Aan de hand van de RIVM-richtlijnen hebben wij een maximaal aantal personen bepaald per trainingsruimte. Het is dus fijn als je extra aanmeldingen vooraf duidelijk doorgeeft, dan zorgen we ervoor dat iedereen veilig en hartelijk ontvangen kan worden!

Is het dragen van een mondkapje tijdens de training verplicht?

Ik versta je niet, kan je die vraag nog een keer stellen? Zonder gekkigheid: Dat is niet verplicht, maar mag natuurlijk wel! Jij bent daar helemaal vrij in. We minimaliseren het risico op besmettingen door mensen met symptomen niet toe te laten tot ons pand en onze trainingen en daarnaast ons te houden aan alle andere RIVM-maatregelen.

Ik heb binnenkort een belangrijk spreekmoment dat online gaat plaatsvinden. Is daar ook een training voor?

Jazeker, het trainingstraject Your Moment to Shine zou daar prima bij aansluiten. Kijk gauw in ons trainingenoverzicht voor meer informatie.

Benieuwd welke trainingen wij aanbieden?

Wil je meer weten?

Laat je telefoonnummer hieronder achter en wij bellen je zo snel mogelijk terug.

Magiemoment

Ontvang elke maand inspiratie voor magische communicatie in je mailbox.
We sturen alleen nuttige e-mails, beloofd!

Wij vinden spam ook vervelend en zullen niet meer dan één keer p.w. uitzenden.