Inschrijven

Duur
1 dag in Amsterdam
Prijs
€ 1.420,- excl. BTW

Voor iedereen die kennis wil maken mijn zijn podium-potentieel.

Zoals young potentials, sales medewerkers, advocaten, account managers, beleidsmedewerkers en HR medewerkers.

Even bellen?

Wil je extra informatie of gewoon even kennismaken? Vul hieronder jouw telefoonnummer in, dan bellen we je zo snel mogelijk terug.

 • Omschrijving
 • Programma
 • Aanpak
 • Programma
 • Data overzicht
 • Inschrijven

Stoomcursus Taking the Stage

1-Daagse training

Ontdek jouw stagepower!

Ben jij nieuwsgierig naar jouw maximale kracht op het podium? Wil je ontdekken hoe jij méér van jezelf kunt laten zien op het podium, een impactvolle boodschap kunt wegzetten en je publiek kunt inspireren? Tijdens deze training ga je de eerste stappen zetten om jouw stagepower te versterken.

De training

Na deze stoomcursus is geen presentatiemoment meer hetzelfde. Je leert in een sneltreinvaart hoe jij power, plezier en presence krijgt op het podium krijgt. Als je een fundamentele stap wil maken in je presentatiekracht, dan raden wij de 4-daagse training aan. Hierbij hebben we de ruimte om door te gaan tot de essentie van jouw volle potentieel.

Wat leuk dat je de stoomcursus Taking the Stage wilt gaan volgen! Vul hieronder je gegevens in, zodat we jouw inschrijving kunnen vastleggen.

Training

Stoomcursus Taking the Stage

Contactgegevens

Eventuele opmerking

Na deze training

 • Sta jij met meer lef en plezier op het podium
 • Weet jij hoe je het publiek meer kunt raken
 • Heb je de eerste stappen gezet om écht magische presentaties te geven

Programma

Intakemail

Twee weken voor aanvang ontvang je een intake mail met leuke vragen en een voorbereidende opdracht.

De trainingsdag

Je gaat deze dag aan de slag van 09.30 tot 17.30 in een kleine groep. De groepen bestaan uit maximaal 6 deelnemers per trainer.

Meer ik

In de ochtend werken je aan je podium-presence. Je leert dicht bij jezelf te blijven en vanuit die kracht je impact op andere mensen te vergroten. Je maakt hierbij een belangrijke stap, je leert ruimte te vragen en ontdekt wat er goed werkt voor jou. En dan hebben we het niet over wat je met je handen moet doen of hoe hoog je stem klinkt. We gaan het moment opzoeken waarin jij echt plezier hebt op het podium en in contact bent met je publiek.

Meer iets en meer jou

In de middag onderzoeken we hoe je deze kracht kunt gebruiken om anderen mee te nemen in je verhaal. We gaan het moment vinden waarop je – als spreker – lef en passie voor jouw vak gaat tonen. En daarbij leer je hoe je jouw impact kunt vergroten met de instrumenten die je al in huis hebt. Je ervaart hoe mooi het is om je publiek te inspireren.

Feedforward

Na afloop van deze dag ontvang je een persoonlijke mail met de stappen die jij hebt gezet tijdens deze dag.

Onze aanpak

We gebruiken in dit trainingstraject onze unieke trainingsaanpak:

 • Je werkt in een kleine groep waardoor je ontzettend veel zelf gaat ontdekken op het podium.
 • We focussen op jouw kracht en verborgen capaciteiten die jou nog krachtiger kunnen maken. We gaan op zoek naar die momenten waarop jij plezier hebt en vanuit jouw unieke power communiceert.
 • De trainingen zijn een persoonlijk onderzoek naar jouw presentatiekracht.
 • We geloven niet in trucjes. Het maakt ons niet uit wat je met je handen doet, of hoe hoog of laag je stem ‘moet’ klinken.
 • Alle trainingen zijn 100% camera- en trainingsacteur vrij. We zorgen ervoor dat jij je bezig houdt met waar het écht om draait: impact hebben op je publiek.
 • Tijdens trainingen sta je op het podium, want het podium is de uitvergrote situatie van de werkelijkheid. Het is daardoor een vliegwiel voor jouw ontwikkeling.
 • Je krijgt uitdagende oefeningen die inzicht bieden in jouw (verborgen) capaciteiten. Je doet een persoonlijk onderzoek en ontdekt wat het beste werkt voor jou.
 • Je staat veel zelf in de spotlights, dat betekent dus: weinig abstracte theorielessen van de trainer en veel zélf doen, ervaren en ontdekken op het podium.

 

Wil jij meer weten over de unieke Speech Republic methode? Klik hier om alles te lezen over onze unieke methode en aanpak.

Investering

De kosten bedragen € 1.420,- exclusief BTW.

Deze training is geheel inclusief:

Uniek

Bij Speech Republic krijg je 100% tevredenheidsgarantie: niet tevreden betekent geen factuur! Al is dat nog nooit voorgekomen.

Data overzicht

Donderdag 7 juni 2018

Inschrijven

Misschien vind je dit ook interessant

Relevante training

Taking the Stage

Incompany groepstraining (4 dagen) Bekijk training

Relevante training

Magie in je DNA

Groepstraining (open inschrijving na afronding 4-daagse training) Bekijk training

Magiemoment

Ontvang elke maand inspiratie voor magische communicatie in je mailbox.
We sturen alleen nuttige e-mails, beloofd!

Wij vinden spam ook vervelend en zullen niet meer dan één keer p.w. uitzenden.