Inschrijven

Duur
6 live bijeenkomsten
Doorloop
100 dagen
Prijs
€ 2.750,- excl. BTW

Voor communicators die de ambitie hebben om vaker het verschil te maken in hun dagelijkse communicatie.

Deze training wordt vaak gevolgd door high potentials, ondernemers, advocaten, leidinggevenden, marketeers, HR partners en sales executives en accountmanagers.

Even bellen?

Wil je extra informatie of gewoon even kennismaken? Vul hieronder jouw telefoonnummer in, dan bellen we je zo snel mogelijk terug.

 • Omschrijving
 • Programma
 • Aanpak
 • Data overzicht
 • Inschrijven

Everyday Impact

Opleiding voor radicaal meer impact met jouw dagelijkse communicatie

Ben jij klaar om jezelf écht uit te dagen en om structureel veel meer impact te maken met jouw communicatie? Wil jij zonder zenuwen vol jouw moment pakken in die belangrijke meeting? Wil jij je eigen talenten veel beter in kaart krijgen en deze effectiever kunnen inzetten? Wil jij je niet meer zo druk maken over wat een ander van ervan zou vinden? Wil je op het scherpst van de snede communiceren, mét oog voor je stakeholders? Misschien wil je je gewoon veel zelfverzekerder voelen als communicator?

Als dat jouw ambitie is, dan zijn er oude gewoontes te doorbreken en nieuwe gewoontes te ontwikkelen. Daarvoor ben je bij Everyday Impact aan het juiste adres. Tijdens dit traject dagen we je uit om radicaal anders naar jezelf en jouw communicatie te kijken. Je krijgt nieuwe inzichten die ervoor zorgen dat jouw communicatie echt vóór jou gaat werken. En: je krijgt praktische tools die je gaan helpen het echt in jouw dagelijkse praktijk anders te gaan doen. 

Deze drie pijlers staan centraal in de training: 

3 pijlers

De training

Tijdens de opleiding Everyday Impact ga jij een fundamentele stap zetten in hoe jij communiceert – en ga je je eigen antwoorden vinden op communicatievraagstukken die jij in je dagelijks werk tegen kan komen, zoals bijvoorbeeld: 

 • Hoe creëer je urgentie voor jouw idee? 
 • Hoe open je een gesprek sterk met een Magische elevator pitch?
 • Hoe voer je een sterk sollicitatiegesprek of beoordelingsgesprek?
 • Hoe ga je om met weerstand en zorg je voor meer motiverende gesprekken? 
 • Hoe kan je jouw ideeën beter onderbouwen en scherper je punt maken tijdens vergaderingen?

Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat het 21 dagen kost om jezelf een nieuwe gewoonte aan te leren. We werken daarom in 6 blokken van 21 dagen toe naar jouw volgende stap als communicator. Na jouw persoonlijke kick-off gesprek gaat jouw Everyday Impact traject van start. Tijdens 6 inspirerende en uitdagende trainingsdagen ga je live aan de slag met jouw leervragen en krijg je concrete handvatten aangereikt voor meer dagelijkse impact in je communicatie. En daar begint het pas. In de 21 tussentijdse dagen is het aan jou om daadwerkelijk toe te passen wat je geleerd hebt. Wij helpen je daarbij met diverse digitale hulpmiddelen, en een 1 op 1 gesprek met jouw Speech Republic Coach, zodat jij na 106 dagen opleiding ook daadwerkelijk kan zeggen dat jouw dagelijkse communicatie praktijk veranderd is – en jij meer impact maakt. 

Kijk hier voor ervaringen van deelnemers:

 

Ga het anders doen
Op de manier die bij jou past

 

Wat leuk dat je de Everyday Impact training wilt gaan volgen! Vul hieronder je gegevens in, zodat we jouw inschrijving kunnen vastleggen.

Training

Everyday Impact

Contactgegevens

Eventuele opmerking

 • jouw expertise en jouw ideeën over de bühne krijgt in je dagelijkse communicatie
 • voel je nog beter jouw kracht als communicator en weet je deze nog effectiever in te zetten
 • een sterkere verbinding kan maken met je klanten, collega’s en andere stakeholders, ook bij lastige onderwerpen.

Programma

Onze aanpak

Speech Republic werkt als geen enkel ander trainingsbureau. Wij werken namelijk vanuit een simpel en effectief basisprincipe, namelijk dat ieder communicatiemoment gebaseerd is op drie elementen: IK zeg IETS tegen JOU. Communicatie wordt pas impactvol – of zoals wij zeggen: “Magisch” – als er meer ‘IK’, meer ‘IETS’ en meer ‘JOU’ aan verhalen en gesprekken toegevoegd wordt.

Dit kan alleen als jij je in je kracht voelt tijdens al jouw communicatiemomenten. En die kracht gaan wij samen ontdekken – zodat jij echt jezelf durft te zijn, iets wezenlijks durft te zeggen en jouw gesprekspartners echt mee durft te nemen in jouw verhaal. Want pas op die momenten dat jij écht het verschil wil maken, kan communicatie magisch worden.

Je gaat bij ons geen tijd verspillen aan neppe communicatie trucjes… Want neem het maar van ons aan, een elevator pitch aan tafel bij een Raad van Bestuur is echt nog nooit gewonnen vanwege het feit dat degene die het verhaal vertelde een rode stropdas om had in plaats van een blauwe, en niet één keer met z’n armen over elkaar zat… 

Echte impact zit em niet in dat soort futiele details, maar zit ‘em in jouw honger en nieuwsgierigheid om telkens weer die oprechte verbinding op te zoeken met de persoon tegenover je. Juist in corporate communicatie, is het zaak je te blijven verzetten tegen jargon en abstracte taal. Daarom ga je door middel van uitdagende en leuke oefeningen, individueel en in je groep, op zoek naar jouw eigen stijl en visie, en naar manieren om veel meer connectie te voelen met de ander. Je ontdekt hoe jij steeds opnieuw impact kunt maken met jouw boodschap. Onze unieke aanpak kenmerkt zich door:

 • Bewezen methode die universeel toepasbaar is al je communicatievragen – een nieuwe manier van denken, kijken, luisteren en aanvoelen!
 • Inspirerende talks en veel zelf ontdekken
 • Geen rollenspelen maar effectieve oefeningen om jou inzicht te geven in jouw unieke capaciteit om impactvol te communiceren
 • Persoonlijke feedback van ervaren coaches
 • Geen standaard communicatie trucjes. Wél meer structuur en houvast
 • Hulp om echt dagelijks iets anders te doen, zodat jij nieuwe gewoontes ontwikkelt
 • Afsluiting met jouw persoonlijke actieplan voor meer magie in jouw communicatie 

Wil je meer weten over onze unieke methode? Lees hier alles over de Speech Republic methode en aanpak.

Data overzicht

Het eerst volgende traject start dinsdag 21 januari 2020

Inschrijven

Magiemoment

Ontvang elke maand inspiratie voor magische communicatie in je mailbox.
We sturen alleen nuttige e-mails, beloofd!

Wij vinden spam ook vervelend en zullen niet meer dan één keer p.w. uitzenden.