Incompany training

Ook online mogelijk

Ontdek jouw Stagepower

Wil jij leren hoe sterk jouw presentatiekracht is? En ben je op zoek naar een inspirerende training vol met nieuwe inzichten over presenteren en communiceren? Onze inspiratiedagen Magisch communiceren heeft precies wat jij zoekt. Een training waarin je in een sneltreinvaart magie leert brengen in jouw verhaal – samen met jouw hele team.

Het is ontzettend belangrijk dat jullie verhaal klopt, zodat jullie wezenlijke impact kunnen maken. Het verhaal moet aankomen bij het publiek en het moet dus ook krachtig verteld worden. Deze training geeft jullie presentatiekracht een geweldige boost, zodat iedereen in staat is om met plezier, energie en impact het podium te pakken.

Programma

Even de agenda’s matchen

We bellen je na de aanvraag, zodat we de training kunnen plannen en de voorpret kan beginnen.

Intakemail

Twee weken voor aanvang ontvangen alle deelnemers een intake mail met leuke vragen en een voorbereidende opdracht.

De trainingsdagen

Je gaat deze dagen aan de slag van 9:30 tot 17:30.

Dagdeel I: Meer ik

In de ochtend werk je aan je podium-presence. Hierbij leer je om dicht bij jezelf te blijven en vanuit die kracht je impact op andere mensen te vergroten. Je leert ruimte vragen en ontdekt wat er goed werkt voor jou. We hebben het hier niet over wat je met je handen moet doen of hoe hoog of laag je stem moet klinken. We gaan juist op zoek naar het moment waarop jij echt plezier hebt en in contact bent met je publiek.

Dagdeel II: Meer iets en meer jou

In de middag onderzoeken we hoe je deze kracht kunt gebruiken om anderen mee te nemen in jouw verhaal. We gaan het moment vinden waarop jij – als spreker – lef en passie voor jouw vak gaat tonen. En daarbij leer je hoe jij jouw impact kunt vergroten met de instrumenten die je al in huis hebt. Je ervaart hoe mooi het is om je publiek te inspireren.

Feedforward

Na afloop van deze training ontvang je een persoonlijke mail met de stappen die jij hebt gezet tijdens deze dagen.

Onze aanpak

We hebben een unieke trainingsaanpak:

  • Je werkt in een kleine groep waardoor je ontzettend veel zelf gaat ontdekken op het podium.
  • We focussen op jouw kracht en verborgen capaciteiten die jou nog krachtiger kunnen maken. We gaan op zoek naar die momenten waarop jij plezier hebt en vanuit jouw unieke power communiceert.
  • De trainingen zijn een persoonlijk onderzoek naar jouw presentatiekracht.
  • We geloven niet in trucjes. Het maakt ons niet uit wat je met je handen doet, of hoe hoog of laag je stem ‘moet’ klinken.
  • Alle trainingen zijn 100% camera- en trainingsacteur vrij. We zorgen ervoor dat jij je bezig houdt met waar het écht om draait: impact hebben op je publiek.
  • Tijdens trainingen sta je op het podium, want het podium is de uitvergrote situatie van de werkelijkheid. Het is daardoor een vliegwiel voor jouw ontwikkeling.
  • Je krijgt uitdagende oefeningen die inzicht bieden in jouw (verborgen) capaciteiten. Je doet een persoonlijk onderzoek en ontdekt wat het beste werkt voor jou.
  • Je staat veel zelf in de spotlights, dat betekent dus: weinig abstracte theorielessen van de trainer en veel zélf doen, ervaren en ontdekken.

Investering

Om persoonlijk stappen te kunnen zetten, werken wij in kleine groepen van maximaal 6 deelnemers per trainer. Voor één groep bedragen de kosten €8.120,- exclusief BTW.

Deze training is inclusief:

Bij Speech Republic krijg je 100% tevredenheidsgarantie: niet tevreden betekent geen factuur! 

ERVARINGEN

“In twee dagen tijd heb ik mijn collega’s enorm zien groeien in zelfverzekerdheid. Dit is de beste training die ik ooit heb gevolgd!”

– Carlo van Oostrum, Syntrus Achmea

Na deze training

Sta jij met meer lef en plezier op het podium
Weet jij hoe je het publiek meer kunt raken
Heb je de eerste stappen gezet om écht magisch te presenteren
Veelgestelde vragen

Heb je een vraag? Onze trainers helpen je graag. Bel ons op
020 330 1250 of e-mail naar info@speechrepublic.nl.