(ONLINE) TRAJECT AANVRAGEN

Duur
3 uur per trainingssessie, minimaal 6 sessies
Prijs
vanaf € 10.080,- excl. BTW (€ 1.680,- excl. BTW per sessie)

Voor iedereen die zijn of haar leiderschap wilt vergroten.

Dit traject wordt vaak gevolgd door CEO’s, partners van advocaten- en accountantskantoren en consultancybureaus, politici, directieleden, leden van de RVB en RVC en ambitieuze ondernemers.

Deze trainingen zijn ook online te volgen.

Even bellen?

Wil je extra informatie of gewoon even kennismaken? Vul hieronder jouw telefoonnummer in, dan bellen we je zo snel mogelijk terug.

 • Omschrijving
 • Traject
 • Aanpak
 • Aanvragen

Leiderschapscommunicatie

Individueel (online) trainingstraject

Innovate, don’t imitate

In hoeverre ben jij in staat om je medewerkers te inspireren en aan te zetten tot actie? Het succes van jouw leiderschap in deze tijden wordt voor een groot deel bepaald door jouw vermogen om anderen mee te nemen in je visie. Jouw leiderschap moet in alle denkbare communicatiemomenten naar voren komen, offline en online. Hoe mooi zou het zijn als jij op alle communicatiemomenten:

 • Je meest krachtige zelf kunt zijn?
 • Jouw visie zo weet over te brengen dat deze gehoord en uitgevoerd wordt?
 • Je medewerkers begrijpt en oprecht naar hen kunt luisteren?

Deze factoren brengen impact in jouw communicatie. En met deze impact kun jij écht het verschil maken!

“Vision without action is just a dream, action without vision just passes the time,
and vision with action can change the world.”
 Nelson Mandela

De training
In deze training (bestaande uit minimaal 6 individuele sessies die je live bij ons, online of blended kunt volgen) maak je een spectaculaire stap in jouw leiderschapscommunicatie. Je doet fundamenteel, 1-op-1 onderzoek naar manieren waarop jij als leider meer impact kunt hebben met je communicatie, zodat je écht het verschil gaat maken. Binnen dit traject groeit jouw leiderschapscommunicatie maximaal binnen jouw eigen krachten. En daarbij staan jouw leerwensen, ambities en talenten centraal.

Wat leuk dat je interesse hebt in Leiderschapscommunicatie! Vul hieronder je gegevens in, zodat we gauw contact met je op kunnen nemen. Geef ook even aan hoeveel mensen jij inschrijft en of de training binnen een specifieke periode moet plaatsvinden. De gewenste data kun je in het opmerkingenveld noteren.

Voor wie is de training?

Ik schrijf mezelf in

Training

Leiderschapscommunicatie

Contactgegevens

Eventuele opmerking

Na deze training

 • Weet jij hoe je met impact, helderheid en verbinding (online) communiceert met verschillende stakeholders
 • Kun jij jouw visie inspirerend en activerend overbrengen 
 • Is jouw oprechte begrip en vermogen om te luisteren voelbaar voor de ander

Het traject

It’s a match!
Zodra jij je hebt aangemeld voor dit traject vindt er korte telefonische afspraak plaats zodat we de juiste coach aan jou kunnen matchen.

Inplannen van de sessies
Bianca, onze topper van het secretariaat, zorgt dat de (online, in de trainingsruimte of een combinatie van beide) sessies in overleg ingepland worden. Of je de training graag live, online of in mengvorm wil volgen kan je bij haar aangeven, maar ook later in overleg met de trainer vormgeven. 

Intakegesprek
In een persoonlijk intakegesprek (online, telefonisch of bij jou op kantoor) met je Speech Republic coach ontdekken we jouw leervragen. Je krijgt een uitdagende huiswerkopdracht die jou alvast triggert om op een andere manier met jouw communicatie bezig te zijn.

Vanaf zes individuele sessies
Tijdens iedere sessie onderzoek jij samen met je Speech Republic coach steeds gerichter hoe jij – als leider – nog meer impact met jouw communicatie kunt hebben. Dit doen we door te achterhalen hoe jij ‘meer ik, meer iets en meer jou’ kunt laten zien. Daarbij is er natuurlijk ook genoeg ruimte voor gelach. Deze sessies zitten bomvol energie, fun en oefeningen.

Jij brengt het grootste deel van de sessie door met verschillende, uitdagende experimenten om te onderzoeken waar jouw kracht als communicator ligt. Tijdens deze experimenten sta jij steeds op ‘het podium’: En of je er nu voor kiest om dit letterlijk te ervaren in een van onze prachtige trainingsruimtes of online met een videoverbinding, je ontdekt on the spot steeds meer over jouw persoonlijke communicatiekracht. En de lessen die je hieruit meeneemt, kun je op allerlei communicatiemomenten gebruiken.

Meer Ik: Ontdek hoe jij je meest krachtige Ik kunt zijn – en laten zien
Je onderzoekt hoe jij de verbinding maakt met je publiek en vanuit jouw eigen kracht en drijfveren kunt communiceren (ook door een videoscherm). Don’t imitate, innovate!

Meer Iets: Ontdek de kracht van jouw verhaal
Je gaat onderzoeken hoe jij jouw visie zo kunt vertellen dat deze echt impact heeft en blijft hangen in de hoofden van jouw publiek. En hoe jij het conflict en de spanning die nodig is in je communicatie kunt inzetten.

Meer Jou: Ontdek hoe jij anderen kunt inspireren en activeren
Je onderzoekt hoe jij anderen kunt meenemen in je verhaal door jezelf in hun leefwereld te plaatsen. Van inspireren tot activeren.

Feedforward
Na iedere sessie ontvang je jouw persoonlijke feedforward. Dit is schriftelijke feedback op maat, waarin alle ontdekkingen en stappen die jij hebt gezet aangestipt worden. Hier kun je direct mee verder, maar je kunt het natuurlijk ook rustig nalezen in de toekomst.

Take-out gesprek
Een maand na de training heb je weer contact met jouw Speech Republic coach. Hierin bespreek je hoe je het geleerde nóg beter in praktijk kunt brengen.

Onze aanpak

We gebruiken in dit trainingstraject onze unieke trainingsaanpak:

 • We focussen op jouw kracht en de verborgen capaciteiten die jou nog krachtiger kunnen maken. We gaan op zoek naar die momenten waarop jij plezier hebt en vanuit jouw unieke power communiceert.
 • We geloven niet in trucjes en hokjes. De trainingen zijn een persoonlijk onderzoek naar jouw communicatie als leider.
 • Alle trainingen zijn 100% camera- en trainingsacteur vrij. We zorgen ervoor dat jij je bezighoudt met waar het écht om draait: impact hebben op je publiek.
 • Tijdens trainingen sta jij op ‘het podium’ (letterlijk of online), want het podium is de uitvergrote situatie van de werkelijkheid. Het is daardoor een vliegwiel voor jouw ontwikkeling. Maar het podium is méér dan alleen een metafoor: Het podium, het moment dat de aandacht helemaal op jou is gevestigd, vergroot het dagelijks leven uit, waardoor je sneller tot de kern komt van waar het in jouw persoonlijke communicatie om gaat. In principe sta jij namelijk in ieder communicatiemoment op een podium en is de ander jouw publiek. Bovendien is het podium niet een plek om te ‘doen alsof’, het podium is juist genadeloos voor hypocrisie. Hier leer je om echt te zijn in gecreëerde omstandigheden.
 • Je krijgt uitdagende oefeningen die inzicht bieden in jouw (verborgen) capaciteiten. Je doet een persoonlijk onderzoek en ontdekt zo wat het beste werkt voor jou.
 • Je staat veel zelf in de spotlights, dat betekent dus: Weinig abstracte theorielessen van de trainer en veel zélf doen, ervaren en ontdekken op ‘het podium.’

Meer weten over onze unieke methode? Klik hier voor alle informatie over de Speech Republic methode en aanpak.

Investering

De kosten per sessies bedragen € 1.680,- exclusief BTW. Voor zes sessies bedragen de totaalkosten: €10.080,- exclusief BTW. Afhankelijk van je vraag en ambitie kan je altijd besluiten om verder te gaan en één van onze vele terugkerende klanten te worden. 

Deze training is geheel inclusief:

 • Uitgebreid intake gesprek (om gezamenlijk de doelen en ambities te bepalen)
 • Persoonlijk feedforward verslag na iedere sessie
 • Ons boek Magie in al je Communicatie
 • Voorbereiding van de trainer
 • Tussentijdse begeleiding
 • Take-out gesprek

Uniek
Wij bieden 100% tevredenheidsgarantie: niet tevreden betekent geen factuur! Al is dat nog nooit voorgekomen.

Misschien vind je dit ook interessant

Relevante training

The Magic Communicator in every leader

Talk (45 - 75 minuten, vanaf 25 deelnemers) - ook online mogelijk Bekijk training

Relevante blog

Hoera, de crisis maakt van politici weer echte mensen

Bekijk blog

Magiemoment

Ontvang elke maand inspiratie voor magische communicatie in je mailbox.
We sturen alleen nuttige e-mails, beloofd!

Wij vinden spam ook vervelend en zullen niet meer dan één keer p.w. uitzenden.