TRAJECT AANVRAGEN

Duur
6 sessies à 3 uur
Prijs
€ 10.080,- excl. BTW

Voor iedereen die zijn of haar leiderschap wilt vergroten.

Dit traject wordt vaak gevolgd door CEO’s, partners van advocaten- en accountantskantoren en consultancybureaus, politici, directieleden, leden van de RVB en RVC en ambitieuze ondernemers.

Even bellen?

Wil je extra informatie of gewoon even kennismaken? Vul hieronder jouw telefoonnummer in, dan bellen we je zo snel mogelijk terug.

 • Omschrijving
 • Traject
 • Aanpak
 • Aanvragen

Magic Leadership

Individueel trainingstraject

Innovate, don’t imitate

In hoeverre ben jij in staat om je medewerkers te inspireren en aan te zetten tot actie? Het succes van jouw leiderschap wordt voor een groot deel bepaald door jouw vermogen om anderen mee te nemen in je visie. Jouw leiderschap moet in alle denkbare communicatiemomenten naar voren komen. Hoe mooi zou het zijn als jij op alle communicatiemomenten:

 • Je meest krachtige zelf kunt zijn (ik)
 • Jouw visie zo weet over te brengen dat deze gehoord en uitgevoerd wordt (iets)
 • Je medewerkers begrijpt en oprecht naar hen kunt luisteren (jou)

Deze factoren brengen magie in je communicatie. En alleen met magie kun jij écht het verschil maken!

“Vision without action is just a dream, action without vision just passes the time,
and vision with action can change the world.”
 Nelson Mandela

De training

In deze training (bestaande uit minimaal 6 individuele sessies) maak je een spectaculaire stap in jouw leiderschap. Je doet fundamenteel, 1-op-1 onderzoek naar manieren waarop jij als leider meer impact kunt hebben met je communicatie, zodat je écht het verschil gaat maken. Binnen dit traject groeit je leiderschap maximaal binnen jouw eigen krachten. En daarbij staan jouw leerwensen, ambities en talenten centraal.

Wat leuk dat je interesse hebt in Magic Leadership! Vul hieronder je gegevens in, zodat we gauw contact met je op kunnen nemen. Geef ook even aan hoeveel mensen jij inschrijft en of de training binnen een specifieke periode moet plaatsvinden. De gewenste data kun je in het opmerkingenveld noteren.

Voor wie is de training?

Ik schrijf mezelf in

Training

Magic Leadership

Contactgegevens

Eventuele opmerking

Na deze training

 • Heb jij meer impact in jouw communicatie met medewerkers
 • Kun jij jouw visie inspirerend en activerend overbrengen 
 • Ben jij in staat om oprecht begrip te tonen en te luisteren naar anderen

Het traject

It’s a match!

Zodra jij je hebt aangemeld voor dit traject vindt er korte telefonische afspraak plaats zodat we de juiste coach aan jou kunnen matchen.

Inplannen van de sessies

Bianca, onze topper van het secretariaat, zorgt dat de sessies in overleg ingepland worden.

Intakegesprek

In een persoonlijk intakegesprek met je Speech Republic coach ontdekken we jouw leervragen. Je krijgt een uitdagende huiswerkopdracht waarin je direct kennis maakt met jouw magie.

Zes individuele sessies

Tijdens iedere sessie onderzoek jij samen met je Speech Republic coach steeds gerichter hoe jij – als leider – magie in jouw communicatie kunt brengen. Dit doen we door te achterhalen hoe jij ‘meer ik, meer iets en meer jou’ kunt laten zien. Daarin is natuurlijk genoeg ruimte voor gelach. Deze sessies zitten bomvol energie, fun en oefeningen.

Jij brengt het grootste deel van de tijd door op het podium om te onderzoeken waar jouw kracht als communicator ligt. We werken volop op het podium, omdat dat een uitvergrote situatie is van de werkelijkheid. Die lessen kun je gebruiken op allerlei communicatiemomenten.

Meer ik: Ontdek hoe jij je meest krachtige kunt zijn – en laten zien

Je onderzoekt hoe kun jij de verbinding maken met je publiek en vanuit jouw eigen kracht en drijfveren kunt communiceren. Don’t imitate, innovate!

Meer iets: Ontdek de kracht van jouw verhaal

Je gaat onderzoeken hoe jij jouw visie zo kunt vertellen dat deze echt impact heeft en onthouden gaat worden. En hoe jij de het conflict en de spanning  in je communicatie kunt inzetten die nodig is.

Meer jou: Ontdek hoe jij anderen kunt inspireren en activeren

Je onderzoekt hoe jij anderen kunt meenemen in je verhaal door jezelf in hun leefwereld te plaatsen. Van inspireren tot activeren.

Feedforward

Na iedere sessie ontvang je jouw persoonlijke feedforward. Dit is schriftelijke feedback op maat, waarin alle ontdekkingen en stappen die jij hebt gezet aangestipt worden. Hier kun je direct mee verder, maar je kunt het natuurlijk ook rustig nalezen in de toekomst.

Take-out gesprek

Een maand na de training heb je een telefonisch takeout-gesprek met jouw Speech Republic coach. Hierin bespreek je hoe je het geleerde nóg beter in praktijk kunt brengen.

Onze aanpak

We gebruiken in dit trainingstraject onze unieke trainingsaanpak:

 • We focussen op jouw kracht en de verborgen capaciteiten die jou nog krachtiger kunnen maken. We gaan op zoek naar die momenten waarop jij plezier hebt en vanuit jouw unieke power communiceert.
 • We geloven niet in trucjes en hokjes. De trainingen zijn een persoonlijk onderzoek naar jouw communicatie als leider
 • Alle trainingen zijn 100% camera- en trainingsacteur vrij. We zorgen ervoor dat jij je bezig houdt met waar het écht om draait: impact hebben op je publiek.
 • Tijdens trainingen sta je op het podium, want het podium is de uitvergrote situatie van de werkelijkheid. Het is daardoor een vliegwiel voor jouw ontwikkeling. Maar het podium is méér dan alleen een metafoor: het podium vergroot het dagelijks leven uit, waardoor je sneller tot de kern komt van waar het in jouw persoonlijke communicatie om gaat. In principe sta jij namelijk in ieder communicatiemoment op een podium en is de ander jouw publiek. Bovendien is het podium niet een plek om te ‘doen alsof’, het podium is juist genadeloos voor hypocrisie. Hier leer je om echt te zijn in gecreëerde omstandigheden.
 • Je krijgt uitdagende oefeningen die inzicht bieden in jouw (verborgen) capaciteiten. Je doet een persoonlijk onderzoek en ontdekt zo wat het beste werkt voor jou.
 • Je staat veel zelf in de spotlights, dat betekent dus: weinig abstracte theorielessen van de trainer en veel zélf doen, ervaren en ontdekken op het podium.

Meer weten over onze unieke methode? Klik hier voor alle informatie over de Speech Republic methode en aanpak.

Investering

De kosten per sessies bedragen € 1.680,- exclusief BTW. Voor zes sessies bedragen de totaalkosten: €10.080,- exclusief BTW.

Deze training is geheel inclusief:

 • Uitgebreid telefonisch intake gesprek (om gezamenlijk de doelen en ambities te bepalen)
 • Persoonlijk feedforward verslag na iedere sessie
 • Ons boek Magie in al je Communicatie
 • Gebruik trainingstheater
 • Voorbereiding van de trainer
 • Tussentijdse begeleiding
 • Take-out gesprek
 • Catering en parkeren

Uniek

Wij bieden 100% tevredenheidsgarantie: niet tevreden betekent geen factuur! Al is dat nog nooit voorgekomen.

Magiemoment

Ontvang elke maand inspiratie voor magische communicatie in je mailbox.
We sturen alleen nuttige e-mails, beloofd!

Wij vinden spam ook vervelend en zullen niet meer dan één keer p.w. uitzenden.