TRAJECT AANVRAGEN

Duur
3 sessies van 3 uur
Prijs
€ 5.040,- excl. BTW

Deze training is voor iedereen die wil schitterend tijdens dat ene mediamoment. Van CEO’s tot potentials.

Even bellen?

Wil je extra informatie of gewoon even kennismaken? Vul hieronder jouw telefoonnummer in, dan bellen we je zo snel mogelijk terug.

 • Omschrijving
 • Traject
 • Aanpak
 • Aanvragen

Owning the mic

Individueel trainingstraject

Jouw mediamoment is een kans, grijp ‘m!

Jij wil veel beter worden in de omgang met de media. Je wil uit het defensief en je wil de media voor jou laten werken. Je wil tijdens jouw mediamomenten:

 • Jouw boodschap ontspannen en met power overbrengen (meer ik)
 • Echt iets zeggen, in plaats van “geen commentaar” (meer iets)
 • De juiste mensen -de mensen thuis- weten te raken met jouw boodschap (meer jou)

Deze factoren brengen magie in je communicatie. En alleen met magie kun jij écht het verschil maken bij jouw publiek! Dáár gaan wij mee aan de slag gaan tijdens deze mediatraining.

“It usually takes more than three weeks to prepare a good impromptu speech.”
Mark Twain

De media: jouw podium

Een mediaoptreden is het moment om je verhaal te vertellen. Tijdens de meeste traditionele mediatrainingen word je geleerd hoe je dingen kunt verzwijgen. Wij doen dat anders. Wij geloven namelijk dat elke redelijke vraag een redelijk (en echt) antwoord verdient. Een goed mediaoptreden levert jou en je organisatie zo veel meer op. Wil jij ook je mediaoptreden krachtig inzetten om jouw boodschap over te brengen? Dan is dit de training voor jou!

De training

Onze mediatraining is gegarandeerd 100% camera vrij. Wij geloven namelijk dat camera analyse elke spreker slechter maakt. Door camera analyse ga je dingen zien bij jezelf die anderen helemaal niet opvallen. Wij vinden dat je bezig moet zijn met je verhaal krachtig overbrengen in plaats van dingen zoals je handen en je stem.

Wat leuk dat je interesse hebt in Owning the mic! Vul hieronder je gegevens in zodat we gauw contact met je op kunnen nemen. Geef ook even aan of de deadline al bekend is, dan houden wij daar rekening mee.

Voor wie is de training?

Ik schrijf mezelf in

Training

Owning the mic

Is de deadline al bekend?

Contactgegevens

Eventuele opmerking

Na de training

 • Kun jij ieder mediaoptreden benutten als podium voor je verhaal
 • Kun jij jouw kernboodschap krachtig formuleren
 • Weet jij hoe je de leiding kunt nemen in het gesprek of interview

Het traject

Inplannen van de sessies

Je wordt binnen 24 uur gebeld, zodat de drie sessies direct gepland kunnen worden.

Intakegesprek

In een persoonlijk intakegesprek met je Speech Republic coach ontdekken we je jouw wensen en ambities met dit mediaoptreden. Je krijgt voor de eerste sessie direct een opdracht, zodat we meteen aan de slag kunnen.

Drie individuele sessies

Tijdens iedere sessie ga jij steeds verder onderzoeken waar de kracht van jouw verhaal zit en hoe jij de maximale kans op magie kunt krijgen tijdens dit mediaoptreden. Dit doe jij, door ‘meer ik, meer iets en meer jou’ te gebruiken.

We gaan aan de slag met je kernboodschap en hoe je deze scherp en impactvol kunt formuleren. Hoe jij je publiek mee kunt nemen in deze boodschap en hoe jij in je kracht blijft staan tijdens een pittig interview. De sessies vinden plaats in ons trainingstheater in Den Haag of Amsterdam.

Feedforward

Na iedere sessie ontvang je jouw persoonlijke feedforward – schriftelijke feedback op maat, waarin de belangrijke stappen die jij hebt gezet als spreker terug kunt vinden. Natuurlijk is dit ook gelijk je huiswerk voor de volgende sessie.

Uniek

Wij bieden 100% tevredenheidsgarantie: niet tevreden betekent geen factuur! Al is dat nog nooit voorgekomen.

Aanpak

We gebruiken in dit trainingstraject onze unieke trainingsaanpak:

 • We focussen op jouw kracht en de verborgen capaciteiten die jou nog krachtiger kunnen maken. We gaan op zoek naar die momenten waarop jij plezier hebt en vanuit jouw unieke power communiceert.
 • De trainingen zijn een persoonlijk onderzoek naar jouw verhaal.
 • We geloven niet in trucjes. Het maakt ons niet uit wat je met je handen doet of hoe hoog of hoe laag je stem ‘moet’ klinken.
 • Alle trainingen zijn 100% camera- en trainingsacteur vrij. We zorgen ervoor dat jij je bezig houdt met waar het écht om draait: impact hebben op je publiek.
 • Tijdens trainingen sta je op het podium, want het podium is de uitvergrote situatie van de werkelijkheid. Het is daardoor een vliegwiel voor jouw ontwikkeling.
 • Je krijgt uitdagende oefeningen die inzicht bieden in jouw (verborgen) capaciteiten. Je doet een persoonlijk onderzoek en ontdekt zo wat het beste werkt voor jou.
 • Je staat veel zelf in de spotlights, dat betekent dus: weinig abstracte theorielessen van de trainer en veel zélf doen, ervaren en ontdekken op het podium.

Meer weten over onze unieke methode? Klik hier voor alle informatie over de Speech Republic methode.

Magiemoment

Ontvang elke maand inspiratie voor magische communicatie in je mailbox.
We sturen alleen nuttige e-mails, beloofd!

Wij vinden spam ook vervelend en zullen niet meer dan één keer p.w. uitzenden.