Traject aanvragen

Omvang:
Maximale impact binnen de gehele organisatie!
Prijs:
vanaf €18.000 excl. BTW

Voor bedrijven met lef!

Hebben jullie de ambitie om de strategie van het papier te halen en écht tot leven te laten komen?

Even bellen?

Wil je extra informatie of gewoon even kennismaken? Vul hieronder jouw telefoonnummer in, dan bellen we je zo snel mogelijk terug.

"MPCS verhoogt het teamcommitment, vertrouwen en het gevoel dat je met elkaar naar hetzelfde doel streeft, omdat je elkaar op een niveau dieper leert kennen.”

  • Omschrijving
  • SR
  • Aanpak
  • Meer weten?

Personal Corporate Story

Jullie strategie in Actie!

Het blijkt een enorme struggle om de strategie echt tot leven te krijgen. Een strategie gaat namelijk pas écht leven als een groot deel van de medewerkers zich deze eigen heeft gemaakt. Daarom heeft Speech Republic, Personal Corporate Story ontwikkeld. Tijdens dit traject dagen wij alle medewerkers uit om de strategie persoonlijk relevant te maken, zodat de strategie vanuit het hart kan worden uitgedragen en deze écht raakt en inspireert.  

Stel je eens voor dat de strategie van de organisatie door iedereen begrepen, gevoeld en doorleefd wordt. Dat iedereen zichzelf heeft afgevraagd wat dit nieuwe doel betekent voor zijn functie, wat zijn persoonlijke connectie of drijfveer is voor dit doel én of hij zelf dingen moet veranderen om dit doel te gaan behalen. Dan ontstaat er een energie waarin de échte ambitie van de organisatie zichtbaar wordt.

“The secret of change is to focus all of your energy,
not on fighting the old, but on building the new.”
Socrates

Vul hieronder jouw contactgegevens in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Training

Personal Corporate Story

Contactgegevens

Eventuele opmerking

Na het traject ‘Personal Corporate Story’:

  • Voelen medewerkers wat hun persoonlijke connectie met de strategie is.
  • Heeft iedereen onderzocht wat de strategie kan betekenen voor de eigen functie.  
  • Zijn er concrete acties geformuleerd hoe ze kunnen bijdragen aan het succes van de strategie.
  • Hebben ze hun eigen Personal Corporate Story gedeeld met hun directe collega’s.

Waarom Speech Republic

“Unleashing the words that Change the world for the better. Daar strijden wij bij Speech Republic gezamenlijk voor”.

Speech Republic werkt al jaren met de top van het Nederlandse en Internationale bedrijfsleven en de Politiek en heeft zo heel veel directeuren getraind in hoe zij hun koerswijzigingen tot leven kunnen laten komen. Wij merken dat directeuren steeds enthousiaster worden over de strategie naar mate zij ontdekken wat deze strategie zowel voor hun persoonlijk betekent als wel concreet voor het bedrijf betekent. Dit bracht ons op het idee: wat nu als we dit proces met het hele bedrijf kunnen doen op een kosten- en tijdseffectieve manier? My Personal Corporate Story is het antwoord op die vraag.

Onze aanpak

Durf naar jezelf te kijken   

Onderzoek waarom dit voor jou belangrijk is. Waar gaat mijn hart sneller van kloppen? Waarom ben ik (ooit) bij dit bedrijf gaan werken? Wat spreekt mij aan? Waarmee kan en wil ik mij identificeren?

Durf te dromen  

Onderzoek wat de potentie van de strategie is voor jou en of het voor jou klopt. Wanneer heb ik al volgens onze strategie gehandeld? Als iedereen de strategie écht leeft, hoe ziet het bedrijf er dan over 5 jaar uit?

Durf Concreet te worden

Onderzoeken wat deze strategie jou kan brengen en wat dit vraagt van jouw handelen. Wat moet jij gaan doen om deze nieuwe strategie ook werkelijkheid te gaan maken. Waar zit jouw kracht en ambitie in deze strategie? En wat ga jij er aan hebben wanneer je hier mee aan de slag gaat?

Het Podium

Om ervoor te zorgen dat ieders Personal Corporate Story ook verankert in het team, worden deze verhalen gedeeld op het podium. Gegarandeerd een bruisende ervaring die alleen is weggelegd voor organisaties met Lef!

Interesse?

Mail Saar onze My Personal Corporate Story expert op saar@speechrepublic.nl

Misschien vind je dit ook interessant

Relevante blog

Staat jouw ladder tegen de juiste muur?

Bekijk blog