RESULTAAT TRAINING

De datum staat al in je agenda, misschien ligt er zelfs al een strakke PowerPoint presentatie klaar, het enige wat je nu nog nodig hebt is een steengoed verhaal. En misschien krijg je daar toch wel een beetje plankenkoorts van.
Want alles waar jij zo hard voor werkt, komt neer op dit belangrijke presentatiemoment waarmee je het verschil wil maken. Of het nu om de aandeelhouders, de Raad van Bestuur, jouw management team of de voltallige organisatie gaat: De ogen en oren zijn op jouw gericht en op dit specifieke moment wil jij als jouw meeste zelfverzekerde en ontspannen zelf, vanuit je expertise mensen meenemen in een verhaal. 

Deze 1-op-1 presentatiecoaching kies je als je: 

 • Met totale aandacht en single focus aan je verhaal wil werken zonder alle afleiding van de waan van de dag
 • Door middel van een specifiek spreekmoment echt verandering wil brengen 
 • Jouw verhaal naar een hoger niveau wil tillen
 • Wil kunnen vertellen vanuit je rol als expert waarbij mensen je ook begrijpen
 • Jouw presentatiemoment niet wil ‘overleven’ maar het wil vieren op het podium vanuit je volste kracht.

HET PLANNEN

Je wordt binnen 24 uur gebeld zodat de eerste drie sessies direct gepland kunnen worden.

INTAKEGESPREK

In een persoonlijk intakegesprek met je Speech Republic coach ontdekken we jouw wensen en ambitie met betrekking tot jouw verhaal. Je krijgt voor de eerste sessie direct een opdracht zodat we meteen aan de slag kunnen in de eerste trainingssessie.

DRIE INDIVIDUELE SESSIES

Tijdens iedere sessie doe je onderzoek naar de kracht van jouw verhaal. Daarbij ervaar je hoe jij de grootste kans op magie kunt creëren tijdens die presentatie of speech: door er meer ik, meer iets, meer jou aan toe te voegen. Na afloop van de tweede sessie wordt met de Speech Republic coach besloten of je nog een derde sessie wilt inzetten.

FEEDFORWARD

Na iedere sessie ontvang je persoonlijke feedforward – schriftelijke feedback op maat waarin je de belangrijke stappen die jij hebt gezet als spreker terug kunt vinden. Natuurlijk is dit ook gelijk je huiswerk voor de volgende sessie.

ONZE AANPAK

We gebruiken in dit trainingstraject onze unieke trainingsaanpak:

 • We focussen op jouw kracht en de verborgen capaciteiten die jou nog krachtiger kunnen maken. We gaan op zoek naar die momenten waarop jij plezier hebt en vanuit jouw unieke power communiceert.
 • De trainingen zijn een persoonlijk onderzoek naar jouw verhaal.
 • We geloven niet in trucjes. Het maakt ons niet uit wat je met je handen doet of hoe hoog of hoe laag je stem ‘moet’ klinken.
 • Alle trainingen zijn 100% camera- en trainingsacteur vrij. We zorgen ervoor dat jij je bezig houdt met waar het écht om draait: impact hebben op je publiek.
 • Tijdens trainingen sta je op het podium, want het podium is de uitvergrote situatie van de werkelijkheid. Het is daardoor een vliegwiel voor jouw ontwikkeling.
 • Je krijgt uitdagende oefeningen die inzicht bieden in jouw (verborgen) capaciteiten. Je doet een persoonlijk onderzoek en ontdekt zo wat het beste werkt voor jou.
 • Je staat veel zelf in de spotlights, dat betekent dus: weinig abstracte theorielessen van de trainer en veel zélf doen, ervaren en ontdekken op het podium.

ERVARINGEN

 

Na deze training

Ben je helemaal klaar voor het podium met een verhaal dat het verschil maakt
Weet je hoe je de connectie met het publiek maakt, terwijl je dicht bij jezelf blijft
Weet je wat ervoor nodig is om te zorgen dat een verhaal blijft hangen
Veelgestelde vragen

Heb je een vraag? Onze trainers helpen je graag. Bel ons op
020 330 1250 of e-mail naar info@speechrepublic.nl.