Inspirerende lezing vol interactie en humor

Deze lezing is ook online mogelijk

Een boost geven aan je event, congres of inspiratiedag?

Een visie hebben is geweldig, maar als je hem niet kunt overbrengen, zul je er weinig mee bereiken. Het succes van leiderschap wordt dus voor een groot deel bepaald door jouw communicatie skills. Tijdens deze talk maken leidinggevenden kennis met de principes van magisch communiceren. Bij deze energieke en originele talk ontdekken jullie in een sneltrein vaart hoe jullie het ‘meer ik meer iets en meer jou’-principe kunnen toepassen. Magisch leiderschap in een notendop, voor iedereen die zich als leider wil ontwikkelen.

Impact op jullie publiek

Deze lezing zit bomvol interactie en humor. Om te garanderen dat het publiek vol energie en inspiratie naar huis gaat, hebben we voorafgaand aan de lezing telefonisch contact. Die intake met de Speech Republic spreker zorgt ervoor dat het verhaal match met het publiek en het thema van de dag, of de thema’s die spelen binnen jullie organisatie.

Een bijpassend cadeau

Ons succesvolle boek Magie in al je Communicatie is een mooi cadeau voor de deelnemers. Het is een blijvende herinnering die ervoor zorgt dat de inspiratie doorwerkt – óók na afloop van het event. We maken voor het boek een voorstel op maat, afhankelijk van het aantal deelnemers.

Uniek

Wij bieden 100% tevredenheidsgarantie: niet tevreden betekent geen factuur! 

Na deze lezing

Kun je de principes van magisch communiceren inzetten
Heb je handvatten om jezelf verder als leider te ontwikkelen
Veelgestelde vragen

Heb je een vraag? Onze trainers helpen je graag. Bel ons op
020 330 1250 of e-mail naar info@speechrepublic.nl.