TRAJECT AANVRAGEN

Duur
6 sessies à 3 uur
Prijs
€ 10.080,- excl. BTW

Dit traject is voor iedereen die vooruit durft te denken, voorop wil (blijven) lopen en zichzelf en z’n verhaal wil vernieuwen.

Zoals leiders, CEO’s, directeuren, politici, wetenschappers, experts, spokesmen en professionele sprekers.

Even bellen?

Wil je extra informatie of gewoon even kennismaken? Vul hieronder jouw telefoonnummer in, dan bellen we je zo snel mogelijk terug.

 • Omschrijving
 • Traject
 • Aanpak
 • Aanvragen

Thought Leadership

Individueel traject (vanaf 6 sessies)

Your Provocative Vision for the Future

Ben jij een vooruitdenker? Is het de hoogste tijd dat anderen jouw ideeën gaan horen? Go for it! Maar hoe zorg je dan dat jij voorop blijft lopen? Dat doe je door dé Thought Leader te zijn binnen jouw vakgebied. Daarvoor moet je dus wel een waanzinnig verhaal ontwikkelen, én de tools hebben om dat verhaal fris en scherp te houden om die tand des tijds te weerstaan. Een origineel verhaal dat blijft inspireren op alle mogelijke manieren en op allerlei verschillende podia. Als Thought Leader heb je die podia nodig om jouw publiek te bereiken; van congres podia tot artikelen en van media-optredens tot één-op-één gesprekken met belangrijke stakeholders of investeerders. Daag jezelf uit met deze training, zodat je tijdens al die momenten:

 • Je meest krachtige en authentieke zelf kunt zijn (meer ik)
 • Jouw vernieuwende visie overbrengt op jouw manier (meer iets)
 • Je publiek zo te raken dat  jouw ideeën ook echt impact krijgen (meer jou)

In deze training leer je hoe je jouw unieke kijk op de wereld om kunt zetten in een pakkend verhaal. Met als doel het creëren van Thought Leadership.

“The future doesn’t belong to the fainthearted; it belongs to the brave.”
Ronald Reagan

De training

Je wordt gechallenged om jezelf steeds te blijven vernieuwen. Je zet stappen in de originaliteit van jouw ideeën en hoe je ze overbrengt. Je ontdekt hoe je scherper formuleert met lef. Je leert jouw visie op een beeldende, creatieve en persoonlijke manier uit te dragen en hoe je anderen daar echt in meekrijgt. Hoe je zorgt dat je jouw publiek (of dat nu je potentiële klanten, kiezers of volgers zijn) echt weet te raken, zodat je mensen aan je kunt binden. Zo blijf jij scherp genoeg om Thought Leader te worden en te blijven!

Wat leuk dat je interesse hebt in Thought Leadership! Vul hieronder je gegevens in, zodat we gauw contact met je op kunnen nemen. Geef ook even aan of de training binnen een specifieke periode moet plaatsvinden door voorkeursdatum of -data aan te vinken.

Voor wie is de training?

Ik schrijf mezelf in

Training

Thought Leadership

Contactgegevens

Eventuele opmerking

Na dit traject

 • Zet jij je passie in als drijvende kracht achter je verhaal
 • Heb jij veel meer impact met jouw toekomstvisie
 • Kun jij jouw visie zo overbrengen dat je anderen inspireert en activeert

Het traject

It’s a match!

Na jouw aanmelding voor dit traject vindt er korte telefonische afspraak plaats, zodat we de juiste coach aan jou kunnen matchen.

Inplannen van de sessies

Bianca, onze topper van het secretariaat, zorgt dat de sessies in overleg ingepland worden.

Intakegesprek

In een persoonlijk intakegesprek met je Speech Republic coach ontdekken we jouw leervragen. Je krijgt een uitdagende huiswerkopdracht waarin je direct kennis maakt met jouw magie.

Zes individuele sessies

Tijdens iedere sessie onderzoek jij samen met je Speech Republic coach steeds gerichter hoe jij – als leider – magie in jouw visie verhaal kunt brengen. Dit doen we door te achterhalen hoe jij meer ik, meer iets en meer jou kunt laten zien. Deze sessies zitten bomvol energie, fun en oefeningen. Jij brengt het grootste deel van de tijd door op het podium om te onderzoeken waar jouw kracht als Thought Leader ligt. We werken volop op het podium, omdat dat een uitvergrote situatie is van de werkelijkheid. Wat je daar leert, kun je inzetten op allerlei communicatiemomenten.

Meer ik: Ontdek hoe jij je meest krachtige kunt zijn – en laten zien

Jouw passie is de drijfveer achter jouw vernieuwende ideeën, dromen en visie. In deze training ontdek je zij een drijvende kracht van je verhaal worden.

Meer iets: Ontdek de kracht van jouw verhaal

Jij denkt ver vooruit in de toekomst. In deze training onderzoek je hoe jij jouw visie zo kunt vertellen dat deze echt impact heeft en onthouden gaat worden. Ontdek waar jij voor strijdt en waar jij je tegen verzet – én hoe dat jouw verhaal impact gaat geven.

Meer jou: Ontdek hoe jij anderen kunt inspireren en activeren

Je onderzoekt hoe jij anderen steeds kunt meenemen in je verhaal door jezelf in hun leefwereld te plaatsen. Van inspireren tot activeren.   

Feedforward

Na iedere sessie ontvang je jouw persoonlijke feedforward. Dit is schriftelijke feedback op maat, waarin alle ontdekkingen en stappen die jij hebt gezet aangestipt worden. Hier kun je direct mee verder, maar je kunt het natuurlijk ook rustig nalezen in de toekomst.

Take-out gesprek

Een maand na de training heb je een telefonisch take-out gesprek met jouw Speech Republic coach. Hierin bespreek je hoe je het geleerde nóg beter in praktijk kunt brengen.

Aanpak

We gebruiken in dit trainingstraject onze unieke trainingsaanpak:

 • We focussen op jouw kracht en de verborgen capaciteiten die jou nog krachtiger kunnen maken. We gaan op zoek naar die momenten waarop jij plezier hebt en vanuit jouw unieke power communiceert.
 • We geloven niet in trucjes en hokjes. De trainingen zijn een persoonlijk onderzoek naar jouw communicatie als leider.
 • Alle trainingen zijn 100% camera- en trainingsacteur vrij. We zorgen ervoor dat jij je bezig houdt met waar het écht om draait: impact hebben op je publiek.
 • Tijdens trainingen sta je op het podium, want het podium is de uitvergrote situatie van de werkelijkheid. Het is daardoor een vliegwiel voor jouw ontwikkeling. Maar het podium is méér dan alleen een metafoor: het podium vergroot het dagelijks leven uit, waardoor je sneller tot de kern komt van waar het in jouw persoonlijke communicatie om gaat. In principe sta jij namelijk in ieder communicatiemoment op een podium en is de ander jouw publiek. Bovendien is het podium niet een plek om te ‘doen alsof’, het podium is juist genadeloos voor hypocrisie. Hier leer je om echt te zijn in gecreëerde omstandigheden.
 • Je krijgt uitdagende oefeningen die inzicht bieden in jouw (verborgen) capaciteiten. Je doet een persoonlijk onderzoek en ontdekt zo wat het beste werkt voor jou.
 • Je staat veel zelf in de spotlights, dat betekent dus: weinig abstracte theorielessen van de trainer en veel zélf doen, ervaren en ontdekken op het podium.

Meer weten over onze unieke methode? Klik hier voor alle informatie over de Speech Republic methode en aanpak.

Investering

De kosten per sessies bedragen € 1.680,- exclusief BTW. Voor zes sessies bedragen de totaal kosten: €10.080,- exclusief BTW.

Deze training is geheel inclusief:

 • Uitgebreid telefonisch intake gesprek (om gezamenlijk de doelen en ambities te bepalen)
 • Persoonlijk feedforward verslag na iedere sessie
 • Ons boek Magie in al je Communicatie
 • Gebruik trainingstheater
 • Voorbereiding van de trainer
 • Tussentijdse begeleiding
 • Take-out gesprek
 • Catering en parkeren

Uniek

Wij bieden 100% tevredenheidsgarantie: niet tevreden betekent geen factuur! Al is dat nog nooit voorgekomen.

Met z’n allen?

Dit traject is ontzettend powerful voor je organisatie wanneer je hem met je gehele directie of partnergroep inzet. Stel je eens voor dat jouw organisatie als Thought Leader wordt gezien? Heb je daar interesse in, vraag dan direct een offerte aan voor de incompany training Magic Leadership of bel ons op: 020 330 1250.

Misschien vind je dit ook interessant

Relevante training

Leiderschapscommunicatie

Individueel trainingstraject (vanaf 3 sessies) Bekijk training

Relevante training

Magic Leadership

Incompany training (2-4 dagen) Bekijk training

Magiemoment

Ontvang elke maand inspiratie voor magische communicatie in je mailbox.
We sturen alleen nuttige e-mails, beloofd!

Wij vinden spam ook vervelend en zullen niet meer dan één keer p.w. uitzenden.