Aanvragen

Duur
2 tot 3 dagen
Prijs
Vanaf € 4.060,- excl. BTW per dag

Voor teams die de ambitie hebben om de impact van hun pitches en salesgesprekken te vergroten.

Dit zijn meestal teams van partners, ondernemers, accountmanagers en salesmedewerkers, advocaten, wethouders, leidinggevenden, HR partners, sales executives of accountmanagers.

Even bellen?

Wil je extra informatie of gewoon even kennismaken? Vul hieronder jouw telefoonnummer in, dan bellen we je zo snel mogelijk terug.

"De salesmanagers hebben kennis gemaakt met de kracht van communicatie, weten met hun boodschap een ander te raken en zijn zich ervan bewust als persoon het verschil te kunnen maken."
Jos Brueker

Directeur Sales Randstad Nederland

 • Omschrijving
 • Programma
 • Aanpak
 • Aanvragen

Winning Pitches

Incompany groepstraining (vanaf 2 dagen)

Deze training is ook online te volgen

In it to win it!

Wil jouw salesteam tot de topscorers behoren? Is het hoog tijd om beter te gaan presteren bij salesgesprekken en pitches? Of hebben jullie een nieuwe propositie voor een klant, waarvoor jullie het verhaal willen versterken? Met deze energieke en inspirerende training vergroten jullie je kansen in alle toekomstige pitches.

“In een pitch laat je zien hoe goed de klant gaat worden”
Speech Republic

De training

Jullie gaan aan de slag om jullie kracht als communicator te ontdekken. Tegelijkertijd vinden we waar iedereen (individueel) winst kan pakken tijdens pitch momenten. Deze lessen kunnen de deelnemers meenemen in de voorbereiding voor iedere pitch én natuurlijk tijdens een pitch zelf. Deze training versterkt iedereen met een commerciële functie, zodat zij beter worden in zowel salesgesprekken als tijdens daadwerkelijke pitches.

Interesse in de incompany pitchtraining Winning Pitches voor je team? Vul hieronder je gegevens in, zodat we gauw contact met je op kunnen nemen.

Om hoeveel personen gaat het?

Training

Winning Pitches

Contactgegevens

Eventuele opmerking


Na dit traject

 • Heb je een veel grotere kans om offerte te winnen
 • Krijg je een hogere gunfactor met je verhaal omdat de klant zelf centraal staat
 • Weet je hoe jij meer uit je salesgesprekken en pitches kunt halen als communicator

Programma

Matchen van de agenda

Na jullie aanvraag hebben we binnen een werkdag telefonisch contact om jullie wensen en ambities te bespreken. Daarna zullen wij het programma voor jullie opstellen.

Hieronder volgt een voorbeeldprogramma voor twee dagen.

Intake

Met alle deelnemers vindt een intake plaats waarmee we jullie leervragen verdiepen. Je krijgt een uitdagende huiswerkopdracht waarin je direct kennis maakt met jouw magie.

2-daagse training

Je gaat in deze training ontdekken hoe jij magie in je pitch kunt krijgen door meer ik, meer iets en meer jou toe te voegen aan je pitch. Tijdens deze training staan de volgende thema’s centraal:  

Meer ik in jullie pitches

Leert de potentiële klant de pitcher beter kennen? Snappen we wat deze persoon drijft en waarom hij of zij voor deze klant een stapje extra gaat doen? Durft de persoon volledig aanwezig te zijn in de ruimte en echt contact te maken met de potentiële klant?

Meer iets in jullie pitches

Blijft de spreker hangen in abstracties of neemt hij ons echt mee in hoe de samenwerking straks is? Laat hij de klant zien hoe goed hij wordt wanneer hij met jullie bedrijf samenwerkt? Weet hij dit met rationeel en emotioneel bewijs te onderbouwen? En gaat hij daarbij de moeilijke onderwerpen uit de weg of toont hij lef en leiderschap door de échte onderwerpen te adresseren?

Meer jou in jullie pitches

Snapt de klant precies wat de consultant of accountant van hem of haar wil? Voelt de klant dat jullie de opdracht ook echt binnen wil halen? En wil hij dat zo graag dat hij bereid is om dit verhaal vanuit de klant te vertellen? Sterker nog: kan hij daarbij de emotionele verbinding met de klant maken?

Feedforward

Na ieder trainingsonderdeel ontvang je jouw persoonlijke feedforward – schriftelijke feedback op maat.

Onze aanpak

We gebruiken in dit trainingstraject onze unieke trainingsaanpak:

 • We focussen op jouw kracht en de verborgen capaciteiten die jou nog krachtiger kunnen maken. We gaan op zoek naar die momenten waarop jij plezier hebt en vanuit jouw unieke power communiceert.
 • De trainingen zijn een persoonlijk onderzoek naar jouw verhaal.
 • We geloven niet in trucjes. Het maakt ons niet uit wat je met je handen doet, of hoe hoog of hoe laag je stem ‘moet’ klinken.
 • Alle trainingen zijn 100% camera- en trainingsacteur vrij. We zorgen ervoor dat jij je bezig houdt met waar het écht om draait: impact hebben op je publiek.
 • Tijdens trainingen sta je op het podium, want het podium is de uitvergrote situatie van de werkelijkheid. Het is daardoor een vliegwiel voor jouw ontwikkeling.
 • Je krijgt uitdagende oefeningen die inzicht bieden in jouw (verborgen) capaciteiten. Je doet een persoonlijk onderzoek en ontdekt zo wat het beste werkt voor jou.
 • Je staat veel zelf in de spotlights, dat betekent dus: weinig abstracte theorielessen van de trainer en veel zélf doen, ervaren en ontdekken op het podium.

Wil je meer weten over onze unieke methode?
 Lees hier alles over de Speech Republic methode en aanpak.

Investering

Om echt spectaculaire stappen te zetten tijdens deze training werken wij in kleine groepen van  maximaal 6 deelnemers per trainer. Voor één groep bedragen de kosten per dag bedragen €4.060,- exclusief BTW.

Deze training is geheel inclusief:

 • Uitgebreide intakemail  (om je doelen en ambities te bepalen)
 • Persoonlijk feedforward verslag na iedere sessie
 • Ons boek Magie in al je Communicatie
 • Gebruik trainingstheater
 • Voorbereiding van de trainer
 • Tussentijdse begeleiding
 • Catering en parkeren

Uniek

Wij bieden 100% tevredenheidsgarantie: niet tevreden betekent geen factuur! 

Misschien vind je dit ook interessant

Relevante training

The Winning Pitch

Individueel (online) traject of met pitch team (vanaf 2 sessies) Bekijk training

Relevante training

Talk: Magie in al je pitches

45-75 minuten (vanaf 25 personen) - ook online mogelijk Bekijk training

Magiemoment

Ontvang elke maand inspiratie voor magische communicatie in je mailbox.
We sturen alleen nuttige e-mails, beloofd!

Wij vinden spam ook vervelend en zullen niet meer dan één keer p.w. uitzenden.