Individueel (online) trainingstraject

Schitteren tijdens hét podiummoment

De deadline is in zicht, het publiek is uitgenodigd en jij weet dat je tijdens dit podiummoment moet gaan schitteren. Dit kan om een interne presentatie gaan, een congresverhaal of misschien wel om een lezing op TEDx. Jij wil hoe dan ook jouw publiek inspireren en activeren. Jij wil ze raken met je verhaal, zodat het écht effect heeft en je bent bereid om jezelf daarvoor volledig in de strijd te gooien.

“One important key to success is self-confidence.
An important key to self-confidence is preparation.”
Arthur Ashe

De training
In drie individuele (online) trainingssessies ga jij samen met je Speech Republic coach aan de slag, zodat jij op dat cruciale podiummoment in je kracht staat en plezier hebt – met een onvergetelijk verhaal.

Traject

Het plannen

Je wordt binnen 24 uur gebeld zodat de eerste drie sessies direct gepland kunnen worden.

Intakegesprek

In een persoonlijk intakegesprek met je Speech Republic coach ontdekken we jouw wensen en ambitie met betrekking tot jouw verhaal. Je krijgt voor de eerste sessie direct een opdracht zodat we meteen aan de slag kunnen in de eerste trainingssessie.

Drie individuele (online) sessies

Tijdens iedere (online) sessie doe je onderzoek naar de kracht van jouw verhaal. Daarbij ervaar je hoe jij de grootste kans op magie kunt creëren tijdens die presentatie of speech: door er meer ik, meer iets, meer jou aan toe te voegen.

Feedforward

Na iedere sessie ontvang je persoonlijke feedforward – schriftelijke feedback op maat waarin je de belangrijke stappen die jij hebt gezet als spreker terug kunt vinden. Natuurlijk is dit ook gelijk je huiswerk voor de volgende sessie.

Onze aanpak

We gebruiken in dit trainingstraject onze unieke trainingsaanpak:

 • We focussen op jouw kracht en de verborgen capaciteiten die jou nog krachtiger kunnen maken. We gaan op zoek naar die momenten waarop jij plezier hebt en vanuit jouw unieke power communiceert.
 • De trainingen zijn een persoonlijk onderzoek naar jouw verhaal.
 • We geloven niet in trucjes. Het maakt ons niet uit wat je met je handen doet of hoe hoog of hoe laag je stem ‘moet’ klinken.
 • Alle trainingen zijn 100% camera- en trainingsacteur vrij. We zorgen ervoor dat jij je bezig houdt met waar het écht om draait: impact hebben op je publiek.
 • Tijdens trainingen sta jij op ‘het podium’ (letterlijk of online), want het podium is de uitvergrote situatie van de werkelijkheid. Het is daardoor een vliegwiel voor jouw ontwikkeling. Maar het podium is méér dan alleen een metafoor: Het podium, het moment dat de aandacht helemaal op jou is gevestigd, vergroot het dagelijks leven uit, waardoor je sneller tot de kern komt van waar het in jouw persoonlijke communicatie om gaat. In principe sta jij namelijk in ieder communicatiemoment op een podium en is de ander jouw publiek. Bovendien is het podium niet een plek om te ‘doen alsof’, het podium is juist genadeloos voor hypocrisie. Hier leer je om echt te zijn in gecreëerde omstandigheden.
 • Je krijgt uitdagende oefeningen die inzicht bieden in jouw (verborgen) capaciteiten. Je doet een persoonlijk onderzoek en ontdekt zo wat het beste werkt voor jou.
 • Je staat veel zelf in de spotlights, dat betekent dus: weinig abstracte theorielessen van de trainer en veel zélf doen, ervaren en ontdekken op ‘het podium.’

Investering

De kosten per sessies bedragen € 1.680,- exclusief BTW. Voor drie sessies bedragen de totaalkosten: € 5.040,- exclusief BTW.

Deze training is geheel inclusief: 

 • Uitgebreid telefonisch intake gesprek om de doelen en ambities te bepalen
 • Persoonlijk feedforward verslag na iedere sessie
 • Ons Boek Magie in al je Communicatie
 • Voorbereiding van de trainer
 • Tussentijdse begeleiding
 • Take-out gesprek

Bij Speech Republic krijg je 100% tevredenheidsgarantie: niet tevreden betekent geen factuur! 

ERVARINGEN

“Je verhaal wordt heel snel, heel veel beter. Ik wist niet dat dit kon!”

– Marcel Jacobs, Directeur Meyer Monitor

Na deze training

Weet je de verbinding te maken met jouw publiek
Kun je jouw verhaal krachtig overbrengen
Komt je verhaal tot leven en zal het onthouden worden door je publiek
Veelgestelde vragen

Heb je een vraag? Onze trainers helpen je graag. Bel ons op
020 330 1250 of e-mail naar info@speechrepublic.nl.