Digitaal Trainen Header V3
Trainingen op afstand

Vergroot je impact met onze online trainingen

Online trainingen van topniveau

Trainingen op afstand

Onze dagelijkse communicatie is door de coronacrisis drastisch veranderd. Hoewel we (deels) weer naar kantoor mogen is via het scherm communiceren here to stay. We snappen ook dat je misschien niet altijd in staat bent om naar onze trainingsruimte te komen, of meer flexibiliteit van een training verwacht. Of misschien ben je wel heel benieuwd naar hoe jij echte impact en verbinding kan maken in al die digitale meetings. Om deze redenen zijn al onze trainingen óók op afstand te volgen. Bekijk ons gehele (online) trainingsaanbod.

 

Blended learning

Online, offline of een combinatie daarvan. We stemmen graag de ideale mix met je af.

 

Wie we zijn

Speech Republic werkt al ruim 15 jaar met de absolute top van het bedrijfsleven, de politiek, olympisch kampioenen en andere professionele sprekers. Onze klanten zijn zo succesvol omdat zij zich bezighouden met waar het echt omdraait: minder met zichzelf, maar juist meer met hun publiek.

Group 37

De voordelen van online trainingen bij Speech Republic:

0.

Flexibel

Voor onze trainingen zijn verschillende vormen mogelijk: online, offline of een combinatie van die twee. We passen ons graag aan naar jouw leervoorkeur.

1.

Tijdbesparend

Vergeet de file, bespaar kostbare tijd door gewoon in te loggen vanuit je woonkamer.

2.

Hoge kwaliteit

Onze online trainingen zijn van dezelfde kwaliteit als onze face-to-face trainingen. Deelnemers beoordelen onze trainingen met een 9,7 gemiddeld!

3.

Interactief

Geen urenlange Zoomsessie waarbij je alleen maar luistert en toekijkt. Je gaat zelf aan de slag met praktische opdrachten en cases.

WEB inspireren op afstand

Jouw (online) training op maat

Laat je gegevens achter en ga in gesprek met een van onze coaches voor een training op maat. Volledig online, bij ons op kantoor of een combinatie van die twee: alles is mogelijk.

Laat je gegevens achter

Bedankt!

Je aanvraag is gelukt. We nemen binnen enkele werkdagen contact met je op.

Vergroot je impact met onze online trainingen

Bekijk ons volledige trainingsaanbod. Volledig online, bij ons op kantoor of een combinatie van die twee: alles is mogelijk.

Alle trainingen

Magiemoment

Ontvang elke maand inspiratie voor magische communicatie in je mailbox.
We sturen alleen nuttige e-mails, beloofd!

Wij vinden spam ook vervelend en zullen niet meer dan één keer p.w. uitzenden.