Trainingen

Hieronder vind je een overzicht van alle trainingscategorieën. Klik op de categorie om alle losse trainingen te bekijken.

Presentatie training

Wil jij magische presentaties geven? Tijdens een congres, in een directie meeting of aan jouw medewerkers? Vergeet dan alle trucjes. Het enige wat ertoe doet, is dat jij het verschil wil maken (jou). Daarbij durf je te zeggen wat je vindt en jouw visie tot leven te brengen (iets) en jezelf volledig in de strijd te gooien (ik).

Ontdek tijdens deze trainingen hoe jij jouw presentatie naar een hoger niveau kunt tillen. Ongeacht hoe bedreven of groen je bent op het gebied van communicatie. Zet de eerste stap naar een toekomst als magische communicator.

Bekijk trainingen

Communicatie training

Mensen om je heen kunnen best lastig zijn: ze doen niet wat jij wil, je begrijpt ze niet of zij begrijpen jou niet. Hoe gaaf zou het zijn om een magisch communicator te zijn in het dagelijkse leven? Je leert de principes van magische communicatie, jij oefent ze op het podium en je past ze toe wanneer je met anderen overlegt. Jij leert anderen mee te nemen (jou), je leert echt iets raaks te zeggen (iets) en je krijgt meer lef door te tonen dat je ook gewoon een mens bent (ik).

Deze trainingen zijn perfect voor jou als je meer van jezelf wil laten zien en horen, beter uit de verf wil komen in vergaderingen en meer impact wil bij medewerkers. Je gaat hier elke dag plezier van hebben.

Bekijk trainingen

Leiderschap training

Anderen leiden is nog niet zo gemakkelijk. Sterker nog: jezelf een leider noemen is al een grote stap. Maar als je mensen aanstuurt, ongeacht hoeveel, dan ben je per definitie een leider voor hen. En die mensen willen leiderschap. Zij willen weten waar het naartoe gaat (iets). Zij willen verbinding kunnen maken met jou als persoon (ik) en ze willen zich begrepen voelen (jou).

Speech Republic helpt leiders over de hele wereld zichzelf als leider uit te vinden.

Bekijk trainingen

Media training

Wij bieden de enige 100% camera vrije mediatraining van Nederland aan. Want het laatste wat je nodig hebt is het ‘overbewust’ worden van hoe je overkomt op camera. Wij geloven dat jij het nodig hebt om meer jezelf te zijn in je media-optredens. Ons advies: vergeet die camera. Je spreekt tegen de mensen thuis. En die willen een goed verhaal horen (iets). Zij willen jou leren kennen (ik). En zij willen dat je het tegen hen – de mensen thuis – hebt (jou).

Zit je vanavond in Nieuwsuur? Bel ons dan even, dan kijken we of we je nog kunnen helpen. Heb je geen dringende deadline? Des te beter; dan hebben we ruim de tijd om jouw verhaal naar de buitenwereld veel sterker te maken.

Bekijk trainingen

Sales training

Er zijn genoeg verkoopmodellen in de wereld. Maar ervaren verkopers weten dat het in werkelijkheid niet gaat om modellen. Het gaat maar om één ding: een klik maken met de klant. En daarvoor moet je hem of haar echt goed snappen (jou), een goed verhaal hebben (iets) en een relatie op persoonlijk niveau (ik) opbouwen.

Heb je binnenkort een belangrijke pitch die je moet winnen? Bel ons! De kans is vele malen groter dat je hem dan wint. Het kan ook zijn dat je denkt: ik wil magisch leren pitchen voor al mijn toekomstige pitches. In beide gevallen is deze training een goede keus.

Bekijk trainingen

Talks & Workshops

Een talk of workshop volop inspiratie, actie en humor die je echt aan het nadenken zet over hoe je impactvoller kunt communiceren.

Gun jezelf, jouw event, jouw team of organisatie een inspirerende talk of interactieve workshop van Speech Republic! Het is het begin van nog impactvoller communiceren.

Heb je een vraag hoe wij een talk of workshop kunnen toepassen op jouw event, team of organisatie? Wij denken graag met je mee!

Bekijk trainingen

Magiemoment

Ontvang elke maand inspiratie voor magische communicatie in je mailbox.
We sturen alleen nuttige e-mails, beloofd!

Wij vinden spam ook vervelend en zullen niet meer dan één keer p.w. uitzenden.