Communicatie

Individuele ontwikkeling

The Magic Communicator in Business

Individueel traject (vanaf 6 sessies)

Je wilt veel effectiever worden in gesprekken en vergaderingen. Ontdek in deze training hoe jij het verschil kunt maken tijdens belangrijke communicatiemomenten. Dit traject wordt vaak gekozen door mensen op directieniveau.

Bekijk

Business as UNusual

Individuele training (open inschrijving groepstraining)

Je bent op zoek naar een betere manier om je standpunt duidelijk te maken tijdens alle communicatiemomenten – van gesprekken tot vergaderingen. Je wilt mensen meer raken en meer impact hebben. Deze training wordt vaak gekozen door mensen op directieniveau.

Bekijk

Magie in je DNA

Groepstraining (open inschrijving na afronding 4-daagse training)

Herinner je je nog jouw magische high na afloop van de 4-daagse training ‘Taking the Stage’ of ‘Business as UNusual’? Had je maar een ‘magic button’ waardoor je daar altijd bij kon... Wij begrijpen hoe lastig het kan zijn om in de waan van de dag visionair bezig te zijn. Vandaar, op veler verzoek: de Verdiepingsdagen!

Bekijk

Incompany

Business as UNusual

Incompany groepstraining (1-4 dagen, afhankelijk van wensen)

Jouw team wil hun gezamenlijk communicatiekrachten vergroten. Deze training biedt jullie die kans. Iedereen maakt een grote stap in zijn of haar persoonlijke ontwikkeling en het is ook nog onwijs goed voor de teambuilding!

Bekijk

Talks & Workshops

Talk: Magic Communication in everyday life

45 - 75 minuten (vanaf 25 personen)

Het merendeel van de communicatie in onze levens is prima. Niet goed, niet slecht – gewoon middelmatig. En dat is eeuwig zonde. Want hoe gaaf zou het zijn als jij in jouw dagelijkse communicatie veel vaker Magie ervaart? Lach en leer tijdens deze inspirerende lezing.

Bekijk

Magiemoment

Ontvang elke maand inspiratie voor magische communicatie in je mailbox.
We sturen alleen nuttige e-mails, beloofd!

Wij vinden spam ook vervelend en zullen niet meer dan één keer p.w. uitzenden.