Presentatie training

Individuele ontwikkeling

The Magic Communicator

Individueel traject (vanaf 6 sessies) - deze training is ook online te volgen

Je staat vaak op het podium of wordt uitgedaagd om dit vaker te doen, dus wil jij een impactvol verhaal vertellen. In deze training maak je een spectaculaire stap in jouw presentatiekracht. Je doet fundamenteel onderzoek naar jouw talenten en ontdekt hoe je die kunt inzetten om je publiek mee te nemen. Dit traject wordt meestal gekozen door mensen op directieniveau.

Bekijk

Taking the Stage

Groepstraining (4 dagen) - deze training is ook online te volgen

Je vindt het spannend (en onwijs leuk) om een presentatie te houden en je wilt er krachtig in worden. Je leert in deze training fundamenteel beter spreken op het podium. Tijdens deze persoonlijke training ontdek je jezelf als magic communicator en leer je ontzettend veel van de andere deelnemers. Deze gave training wordt vaak gekozen door mensen op directieniveau.

Bekijk

Your moment to shine

Individueel (online) traject (vanaf 3 sessies)

Heb je binnenkort een belangrijke presentatie en wil jij meer impact maken dan ooit tevoren? Kies deze training om spectaculaire stappen te zetten in een korte tijd. Zorg hiermee dat jouw verhaal de impact krijgt die het verdient. Kleine waarschuwing: het werkt verslavend.

Bekijk

Incompany

Inspiratiedagen: Magisch communiceren

Incompany training (2 dagen, ook online mogelijk)

Wil jij een incompany training hebben met je team? En heb je in de wandelgangen gehoord dat werken met Speech Republic heel bijzonder is? Deze training wordt op maat gemaakt voor jouw team en staat garant voor veel (podium-)plezier, teambuilding én nieuwe inzichten.

Bekijk

Taking the Stage

Incompany groepstraining (4 dagen) - deze training is ook online mogelijk

Hoe mooi zou het zijn als jullie team een gelijkgestemd en inspirerend verhaal met de buitenwereld deelt? In deze training leren deelnemers hun fundamentele kracht op het podium kennen. En het is geweldig voor de teambuilding, want jullie leren elkaar nog beter kennen!

Bekijk

Magiemoment

Ontvang elke maand inspiratie voor magische communicatie in je mailbox.
We sturen alleen nuttige e-mails, beloofd!

Wij vinden spam ook vervelend en zullen niet meer dan één keer p.w. uitzenden.